2018-01-22

jag tror jan erixon sjunger


Jag tror Jan Erixon sjunger, men det kan också vara någon som kräks inne hos grannen.

Årtal saknas.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Läste fel, åtal saknas.

Anonym sa...

Ett måste i alla samlingar!

Chimaera sa...

Svante Widén var enligt Wikipedia inspelningschef för Hemmets Härold, som var pingströrelsens eget skivbolag, 1968-1972. Så någonstans där är väl skivan från kan man anta...

Anonym sa...

Oavsett vilket, så verkar mannen på omslaget gilla det han hör. Jättemycket!

Anonym sa...

Lite för mycket....

Anonym sa...

Med tanken på den stora trave noter som ligger på bordet verkar Svante arrat lite väl mycket.

Anonym sa...

Vem Doktor Svante Widen är, förklaras ju ovan. Men vem är Ann??

Anonym sa...

Så pinsamt det måste ha varit när skivan väl var ute och Jan insåg att han glömt ta av sig delar av sin slavutstyrsel innan fotograferingen.

Hel-Robban. sa...

Det värsta av allt är väl ändå man inte kunnat skilja på och placera gemener och versaler rätt. FY så gör man bara inte.

GöP sa...

Jag tror jag gråter (när jag ser ett sådant här omslag)

Anonym sa...

Var är blogginläggen där Herr Dryck gör sig lustig över muslimska skivor med katastrofala omslag? Finns det ett enda? För sådana skivor finns det gott om vill jag lova. Men Herr Dryck kanske är sådär skitnödigt PK att han bara vill/vågar skratta åt kristna?

Someone sa...

Jag tror Jan Erixon sjunger "In kommer far."

Anonym sa...

Men om du har koll på Muslimska katastrofala omslag borde du ju starta en liknande blogg, eller?

Herr Dryck sa...

Anonym 30 jan: Sitter du på muslimska vinyler med katastrofala omslag så är jag mycket intresserad av dem! De är skitsvåra att hitta. Kristna skitskivor är däremot inte svåra att hitta i Sverige.

Anonym sa...

Vi grafologer delar in handstilen i tre delar. Staplarna som sticker upp, magarna i mitten och krokarna under radlinjen. Staplarnas höjd avslöjar skrivarens intellektuella förmåga, bara för att det är så. Magarna avslöjar den sociala förmågan och krokarna under linjen avslöjar sexuella perversioner. Som krokarna tafsar på varandras bokstäver i detta typsnitt, i total frånvaro av all intellektuell förmåga förutom på ett par j-prickar, så ringer alla grafologiska larmklockor.

Spacing, utrymme mellan bokstäver, är också grundläggande inom grafologi. Och detta typsnitt får helt underkänt i det avseendet också. Omdömena som rekryteringskonsult blir: Stressad, oplanerad, onödigt omständlig, patetisk.Hela bokstäver som "i" försvinner i typografin. Det är alltså odugligt skrivet. Så den grafologiska frågan är vad det är som gör skrivaren oduglig. Svaret är normalt det densamme äter eller röker.

OM DR SVONTE WDEN

Someone sa...

Jag tror Jan Erixon suger.

Anonym sa...

Muslimer brukar inte spela in speciellt mycket musik öht, men har för mig att det finns någon med Nusrat Fateh Ali Khan där det ser ut som om han skiter ned sig.
F.ö. ges det ut enormt mycket kristen musik och de flesta kristna plattor hittar INTE vägen till Herr Drycks eminenta blogg, helt enkelt för att de inte har katastrofala omslag.

/Fru Sylt
(I am not a robot)

Marie Breskic sa...

Men snälla kristna anonyma människa som kommenterar så upprört här ovan! Vad i hela ...? Lite distans och humor har aldrig skadat ens oss kristna. Tvärtom är det mycket välgörande att få skratta. Dessvärre tror jag att det finns månget fånigt muslimskt skivomslag (i den mån skivomslag alls kan bekänna sig till en tro) som aldrig når oss skandinaver just för att de saluförts mycket långt från Norden.

Unknown sa...

Det kan ha funnits lite ironi i den polariserande kommentaren ovan.
Det är faktiskt inte krig. Än.

Syster Varg-Apa sa...

Fru Sylt 21 februari: Vänta nu lite, i vilken jävla syltburk lever du?! Skulle muslimer inte spela in musik?? Bor du inte på denna planet menar du? Hela mellanöstern är full med muslimska sångare. Kadem al-Saher, Amr Diab, Ehab Tawfik, Hakim Abdulsamad.....etc. Ska man hitta riktigt pinsamma omslag får man leta från 80-tal kanske. Nu nämnde jag egyptiska sångare, enstaka irakisk. Libanesiskt 80-tal tippar jag skulle roa. En gissning. Muslimsk, arabisk musik finns i överflöd. Även kristen, arabisk. Jag har rest mycket i mellanöstern och Nordafrika så kan en del. Tack för mig :-)

Anonym sa...

Ansiktsburk och Hatten är din finns bergis på vinyl. Ingen aning om hur omslagen kan tänkas se ut men säkert fördjävliga.

Anonym sa...

Var det här Jan "Torrlaparn" Eriksson när han var trettio kilo yngre?