2015-01-23

Love and kisses


VM i våldtäktsreferens avgjordes 1977 i London, och guldmedaljen gick till gänget "Love and kisses" för sitt gruppövergrepp i motljus.

Hur var detta någonsin tänkt att uppfattas på något annat sätt än fullständigt vidrigt? Hon försöker ju till och med värja sig med händerna!

Från Skammens år 1977.

6 kommentarer:

GöP sa...

1977 och London gav mig känslan av att det skulle vara något punkigt. Det var ju trots allt det året som London Var världens punkscen. Men så visar det sig att det bara är nåt jävla uselt urdåligt dunka dunka disco:

https://www.youtube.com/watch?v=274U06vInvk

OM det varit punk så hade det varit lite mer förståligt med ett sådant omslag, men disco...???

Someone sa...

Herregud! Tänk om det hade varit idag!

Anonym sa...

Äh, hon ville ju...

Och ja, vadå om det hade varit idag? Några rabiata, fradgatuggande feminister hade definitivt fått tokspel, men i övrigt hade knappast någon brytt sig - nu som då.

Anonym sa...

Man undrar i vilka kretsar föregående anonyma orakel vistas i. Känner samma avsmak för bildens innehåll som Herr Dryck och varje annan tänkande människa.

Anonym sa...

Äh, fotot är ju "arrat", det fattar ju vem som helst; det är ju liksom inte så att någon gått ut på stan och fotat ett random överfall precis. Lufthålen verkar uppklippta och strategiskt placerade så man inte ska se alltför mycket. Vidare ser hon ju inte ut att toklida heller. Men de kanske var drogade hela bunten, idémakaren inkluderad. Men har man politiskt inkorrekta uppfattningar, så får man ofta skit för det. Omslagets syfte kan man ju tycka lite vad man vill om...

Anonym sa...

Anonym; Det är ingen som påstått, eller någon som tror, att bilden inte är arrangerad. "hon ser inte ut att toklida"? Eh. Bilden är fortfarande arrangerad.

Budskapet; ensam kvinna med händer som sliter av henna kläderna trots att hon håller emot är väl det anmärkningsvärda.