2010-09-26

Isley Jasper Isley - Caravan of love

 
Här är Isley, Jasper och Isley. De har startat en egen karavan.

Jag imponeras lite av hur oberörda de två högra lirarna lyckas se ut, fastän de trängt ihop sig med jättestora hästhuvuden hängande över axlarna. Men den tredje killen då? Varför fick han ingen häst, ska han få springa efter karavanen? Jag måste säga att det känns som en rätt kass karavan med bara två hästar. Vad är då en ensam häst? Ett hästspann? En flock?

De har gjort sina egna smycken också! De har samlat på sig guldiga folieformar ur Toffifee-askar som de sedan knycklat kring armarna och midjan. Uppfinningsrikt.

Ett tydligt tecken på att det varit ett riktigt klipp-och-klistrajobb ser vi uppe i titeln; runt "Caravan of love" ser vi hur texten klippts ut ur ett annat papper med en något rödare ton.

Slutligen vill jag bara rikta er uppmärksamhet mot karavanens främste man, vars frisyr/polisong/skäggcombo är alldeles enormt kickass.

1985.

16 kommentarer:

Med örat mot rälsen sa...

Jättebra skrivet, som vanligt! Verkligen tack!

F ö ser det ut som den högra hästen är på väg att slita sej. Då blir det bara en pålle kvar. Vad kallas det då?

Tänkte bara sa...

Tack för alla skratt. Helst ska man läsa dina kommentarer på morgonen för att kunna knata till jobbet med ett leende på läpparna men jag kan aldrig hålla mig så länge.

Rimbloggen sa...

Fanns det inga kameler lediga? Kameler hade gjort sig bättre på bild.

stuhre sa...

Av hudfärg och anletsdrag att döma så är det Chris Jasper (med den fantasifulla polisongen) som står till höger. Bröderna Isley är siamesiska tvillingar, hopväxta buk/rygg vilket gör att de sen barnsben delat ridkreatur. Så även här.

De delar inte bara riddjur, utan också många vitala organ. Marvin sköter t.ex. kissandet och Ernie är ansvarig för alla fekala göromål.

Ernie är gay.

Helene sa...

Man behöver läsa dina underbara funderingar vilken tid som helst på dygnet, så lyfter bekymren för en stund!

Raggoparden sa...

Att döma av de krampaktigt fasthållna grimskaften så ser grabbarna fram emot en riktigt white knuckle ride...en snabb karavan, rentav!

Unknown sa...

Den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gör nu gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att stå upp mot den falska vänsterns strävan till Gleichschaltung och real diktatur.

Det är vidare min skyldighet att sprida ljus över något starka krafter vill mörklägga, nämligen det VERKLIGA hiv-läget i vårt land.

Denna sida upp!

- Peter Ingestad, Solna

Anonym sa...

Käft på dig Kraxpelax!

För övrigt är denna recension som vanligt kanon. Beskrivningen som "kickass" är klockren! :-)

GöP sa...

Kraxpelax, ditt inlägg har ingentimg med denna blogg att göra. Det är bara en massa dravel du kommer med här. Komentera omslaget eller håll truten.

Kenneth sa...

Är det mellanösterns svar på Bee Gees..?

Anonym sa...

hahaha, tack

David sa...

Kraxpelax verkar ha allvarliga problem... På väldigt många plan, bör tilläggas.

Oskar sa...

De har troligen tvinnat sina tömmar själva också. Av garn. Måtte inte hästarna skena, får då lär de stå där med brännsår i handflatorna.

Tack för väldans rolig blogg!

Mira sa...

Ingen verkar ha kommenterat främsta hästens mun. Så nu gör jag det.

Anonym sa...

Kul text, men det framkommer inte att det är en fantastiskt bra skiva, med klassikern Caravan Of Love som höjdpunkt (som för övrigt spelades in året efter, 1986, av den brittiska gruppen The Housemartins).

Benjamin T sa...

Fanns Toffifee år 1985?