2009-03-24

Chippendales - Give me your body

Ännu ett exempel på folk som är bra på en sak och sedan helt utan självinsikt satsar på en annan.
Men vilken man! Han är alldeles rödbränd och ser påtagligt klibbig ut. Blicken i hans mascaraprydda ögon är ytterst obehaglig. Den innehåller både lusta, sömndruckenhet och något aggressivt på väg att explodera.
Innehåller en "Stripped down rave mix" och en "Oiled up club mix", båda med lika obarmhärtig klang av 1992.
Jag har alldeles för mycket att göra för tillfället, men så snart jag hinner lägga upp lite nya omslag kan jag lova ett par riktiga godingar!
Jag lämnar er tills vidare med ett vackert klingande nästanrim.
Exakt - Häx-sax - Häst-ask

9 kommentarer:

Anonym sa...

Wooäääh! Den ljusblå skrivstilstexten!! Som trogen typsnittskritiker måste jag nog säga att detta är ett riktigt lågvattenmärke. Den är så äcklig så jag tänker att det är den som fått hunken att börja skela. Typografivärldens medusahuvud.

Daniel sa...

Men Herr Dryck! Hur kunde du undvika att kommentera de urklippta bokstäverna? Fula svarta rutor runt varje. Ser ju galet keff ut.

Unknown sa...

Men ååh. Vi ser ju inte om hans skor matchar.

Anonym sa...

Hahaha. Minns när en vän provade brun-utan-solkräm för många år sedan. Han ville bli JÄTTEBRUN, så han tog på JÄTTETJOCKT med kräm.

Med följden att han blev kraftigt morotsröd över hela kroppen. :-D

Anonym sa...

oil up club mix - fucking jävla underbart :D:D:D

Anonym sa...

Mannen på bilden, eller man och man, personen på bilden är av den atletiska sorten. Härligt sönderbränd efter att ha försökt skaffa en snabbränna i Malibu genom att sola med babyolja och pumpa skrot enbart iförd shorts. Trots den heta solen har han valt att ha, inte bara mascara, utan en helmakeup. Lägg märke till de glänsande läpparna som luktar körsbär. De märkligt mellanstora örhänget som är något för stora för att vara diskreta, men samtidigt lite för små för att vara bling bling. Och samma är guldkedjan med korset. Lite... tråkigt. Det avslöjar att a) fotografen hade ingen stylist eller b) modellen är djupt religiös och vill visa det? Korset är nästan irriterande då vi kan konstatera att personen på bilden är homosexuell. Det ställer frågor kring hans homosexualitet versus hans kristna värderingar. Frågor man skulle vilja veta mer om. Men det enda vi får veta är att personen på bilden vill ha min kropp. Nej förresten, skivbolaget och bokningsbolaget vill få kvinnor att tro att personen på bilden vill ha just deras kroppar. Ha ha ha.

Lage R Blad sa...

Naken hud i Mellerud
en häst, en sax, en häck, en hatt
ett omslag som är sig sjävt
varför? varför?

Fler dikter:
http://lagerbladpoesi.blogspot.com/

Välkommen.

Anonym sa...

Vilken underbar blogg.
Nu kan du rama in dina katastrofala omslag med en tavelram värd namnet. Inget plasttjafs utan en riktig tavelram. Dessutom kan du byta på ut alla katastrofala omslag på ca 12 sekunder
http://www.frame33.com

Herr Dryck sa...

Tusen tack för reklaminlägget. Jag har dessvärre redan sådana fina ramar som du talar om, träramar i rätt storlek med glasfront. De heter RIBBA och finns på IKEA för en spottstyver.