2009-02-27

Disco double

Efter ett kort inhopp av Agasta, 113, är jag tillbaka med nya rälighter.
Det är som i Ghostbusters; om du korsar strålarna är det kört. När två personer trycker sina rövar mot varandra och fiser precis samtidigt så uppstår en fusionsliknande reaktion utom all mänsklig kontroll. Det är ännu oklart om det stämmer, men många forskare inom ämnet hävdar att det är så här nya stjärnor föds.
Om ni ämnar säga emot mig utmanar jag er att prova först så ni har belägg för det ni hävdar. Filma en snutt av dig och din partner där ni lyckas med ovan nämnda ritual utan att ett fysiskt mirakel inträffar, och skicka den till herr.dryck@gmail.com. Jag kan inte garantera att den inte kommer hamna på Youtube under rubriken "Intellectually retarded swedes fart into each other *crazy must see*".
Angående skivan så lovar de att det är den bästa partyskivan någonsin. De ljuger.

23 kommentarer:

Anonym sa...

Man vet alltid att en samlingsplatta är kass när det är låtarna och inte artisterna som står på framsidan, fast man är ju lite sugen på den där 'native new yorker'

Tobias sa...

Jag diggar motsägelsen i att både skriva "Greatest party album ever" och "2 album set". Kan det månne vara så att fodralet innehåller två album, varav det ena är världens bästa partyalbum?

Anonym sa...

Transatlantic perverts?

Anonym sa...

Är det inte dags att öppna mars-fliken snart?

Anonym sa...

Läs kommentarerna nedan! Herr Dryck får ju förklara gång på gång om varför inläggen får fel datum...

Anonym sa...

Det här är ju en fantastisk platta ;D Fick den i födelsedagspresent, men har ingen vinylspelare. Så jag byggde en spotify-lista med de låtar jag hittade :)

http://open.spotify.com/user/anso/playlist/2qqVxXLYSiQWtCwp7SKZz2

Och ja, det är en dubbelskiva.

Anonym sa...

Den där staden i bakgrunden ser inte riktigt så livfull ut som man kunde förvänta sig av en partymetropol där engelsmän och amerikaner samlas för att dansa till den bästa festmusiken någonsin...

Anonym sa...

Det är ju verkligen snyggt (*ironi*) att bära byxor med hällor utan att samtidigt ta på sig ett bälte. Särskilt när man ska ut och parta.

Anonym sa...

Låten "Hi-Tension" måste väl avse läget i den södra tarmkanalen strax innan fusionen inträffar.

Anonym sa...

Union Jack på ena byxbaken och Stars and Stripes på den andra. Vad ska ske härnäst? Norges flagga på bakfickan eller varför inte slå till på en gång med Turkiets? Hur som helst: De där utspända ballarna inbjuder genast till att ge dem var sin hård dask där bak, vilket de kanske redan fått, på grund av att de släppt sig en äcklig en.

Anonym sa...

Nu får ni tagga till lite. Det är faktiskt ruggigt bra låtar på denna platta ( plattorna ) . Annat än dagens "jojo " låtar

Anonym sa...

Apropå ingenting så spekuleras det igen på apbloggen (monkeys for helping), denna gång gäller det Palomaz 7. Någon tänkte att sjuan står för en septett och undrade var den sjunde medlemmen är. Lösningen var att han givetvis precis avlidit och att bilden är tagen på en begravningsbyrå.

Anonym sa...

Apbloggen...?

Anonym sa...

*asg*

Anonym sa...

Är det någon som har filmat än?

Tobias Thuresson sa...

Fisdisco någon? Den salige Eddie Meduza var i sanning en pionjär.

Anonym sa...

Trevligt att få ett par bakdelar rätt upp i synen!

Dragspels-Jocke sa...

1979 gick ett dansband i veckan den stora döden till mötes och det tack vare sådan här skitmusik. Det sociala ansvar man automatiskt fick för andra under slowfox, bugg och som i tidigare tider polka, vals och hambo försvann nu när alla bara skulle stå och jogga på stället. Någonstans blev det fel i det musikaliska när allt plötsligt bara skulle låta bump bump och det i sällskap med gap och höga skrik. Musik var så mycket bättre förr innan Boney M, Village People, Donna Summer och allt vad nu discodårarna hette och fördärvade musiken.

Anonym sa...

Jadu, Dragspels-Jocke. Dansbanden har ju alltid varit väldigt musikaliskt uppfinningsrika. Eller inte. Musik för fantasilösa och omusikaliska människor är vad det är.

Torkel 89 år sa...

Gudstjänst är bäst!!!!!!

Robin sa...

Svenska ord som är roliga på engelska: Infart

Heja Gnekuz! sa...

Jag vill repa skivor! All sån här jävla dansmusik vare sig det heter Scooter, Village People eller Lasse Stefanz har en ond avsändare - och det att störa och förstöra för andra.

Klicka på länken till mitt namn, läs och sätt er verkligen in i deras situation. Det finns människor som avskyr fester, disco och annan rajtan-tajtan.

Anonym sa...

var tvungen att gå ifrån datorn, fick ont i huvudet av skratt, helt djäkla underbart!! Tack!

Stuffy