2008-11-08

Ryan Paris - Fall in love

Den som varit med här på sidan ett tag eller nyligen läst de gamla inläggen kan se en tydlig parallell mellan denna omslagsbild och"Frozen Red"av Peter Richard som sågades vid fotknölarna för några månader sen.
Samma äckliga jävla slang och samma värdelösa idé om att en slemmig röd tarm kring kroppen skulle skänka artisten ett sexigt skimmer och inte alls påminna om en navelsträng som förbinder honom med mammans livmoder ända upp i vuxen ålder på ett mycket osunt sätt.
Som vi ser i hans blick är han fullständigt övertygad om sin oemotståndliga dragningskraft, och uppmanar klart och tydligt i rött på svart att nu skall du bli kär. Blicken är vid närmare anblick av ett olustigt hypnotiserande slag, som tycks följa en runt i rummet och skapa en känsla av trängd, naken panik. Det var ju ett lyckat resultat, Ryan.
1984.

14 kommentarer:

Isidor sa...

Den blicken var ju helt galen!
Har han rökt något förbjudet, eller bara rymt från psyket?

Anonym sa...

Nämen - smygbloggar du när du är på resa! hihi.
Han hade en synnerligen läskig blick.

Anonym sa...

Piercing eyes!

Anonym sa...

Åh! Ryan Paris hade en massa fina hittar på 80-talet, inte minst "Dolce Vita" som några kanske kommer ihåg från de tidiga Max Mix-skivorna. Det härliga med Italodisco är att sångarna drog sig till med engelskt-klingande namn och sjöng på något slags pidginspråk. Men trots de svårtydda texterna saknades aldrig flärd, njutning eller romantik i någon enstaka sång.

Barbro Binda sa...

Han har feber stackarn, det syn på ögonen. Men varför sjunger han i pepparkvarnen?

Med örat mot rälsen sa...

Han liknar Christer Björkman på nåt vis. Han lever också La dolce vita, har jag förstått.

Anonym sa...

Han kallas i trängre kretsar för Ryan Spyan. Inte helt utan anledning.

Anonym sa...

Jag får tydliga Hasselhoffvibbar här

Anonym sa...

Rutger Hauer!!! Liftaren!!! Hjääälp!!!

Robbelibobban sa...

Antagligen har Ryan varit på samma tarmsköljningsparty som Peter och hookat på idén med att posera med slangen han också.

PGW sa...

Mamma, jag är rädd!!

Anonym sa...

Barbro, det är inte en pepparkvarn. Det är en ficklampa!Och när de släcker belysningen i rummet och han tänder den....SPÖKLEKEN!!

Anonym sa...

Jag tror att han sjunger i duschmunstycket. Därav blicken eftersom han inte vet när vattnet kommer och om det är iskallt.

Anonym sa...

Nu skall man bli kär.

Säker på att det inte var något annat man skulle bli av den själlösa robotblicken?