2008-08-17

Markus

Markus är den längre av de två som klättrat upp på rauken.

11 kommentarer:

Cool Ruler sa...

Så de har kommit överens om att ha blicken riktad mot fjärran. Detta för att spela an på skivans titeln Markus. Nej vänta nu...?

En av personerna klarar inte av att titta åt rätt håll utan tittar istället på fotografen. De övriga 5 tittar på lite allt möjligt.

Att fotografen kunde ställt fram ett föremål att fästa blicken på verkar inte ha kommit upp som ett förslag. Ej heller att välja en annan bild där idioten tittar åt rätt håll...

Verkar lite kristet hela grejen.

Med örat mot rälsen sa...

Det var en gång en skivomslagsmakare som fick för sej att han skulle ha sex killar på ett omslag för den skiva dessa herrar hade gjort. Men när han såg fotot blev han inte glad. Det fattades något. Han funderade och han funderade och han funderare...

Så kom han på det!

Han tog sin kamera, rusade ut med två unga människor som inte hade träffats förut i släptåg. Ut på den gotländska kusten bar det. Han fick dessa unga tu att ställa sej längst upp på en av raukarna och se så där förföriskt dumma ut som unga människor gör när de är kära. Voila, ett omslag var skapat. Solen gjorde resten med en spektakulär sorti i havet.

Att ljuset på det första fotot inte stämde betydde inget, det viktiga var att nu hade man ett skivomslag.

Anonym sa...

Han längst upp till vänster är ju helt overklig. Högt hår och en tidig Wolverine.

Anonym sa...

Grabbarna har letat upp en planet med två solar, en bakom som håller på att gå ner och en framför som levererar fullt dagsljus.

Fat Bastard sa...

Jag får nån obehaglig krypande pingstvänskänsla av detta!

Måhända är det den tomma själsdöda blicken på gossarna.

Anonym sa...

Fulaste.
typsnittet.
Ever!

Anonym sa...

Eländiga amatörevangelister! Dom kan inte ens hålla reda på apostlarnas namn. T.o.m. jag som är övertygad hedning vet att det är PETRUS som betyder "klippa", inte Markus. Sen måste man ju, som redan påpekats, bara kapitulera inför kombinationen av den hopplösa ljussättningen, det vedervärdiga typsnittet och puckot som inte klarade av att fästa blicken rätt trots att fotografen nålade upp en toplessbild av Margaret Thatcher som blickfång.

Petter sa...

När Beach Boys-tyrannen Brian Wilson, i sin oändliga genialitet och galenskap, upptäckte det här skivomslaget med lillebror Dennis längst ner till höger, insåg han att något måste göras och det snabbt. Att Dennis hade svåra drogproblem var ingen nyhet, men att det var så illa att han var tvungen att spela pingstvänsmusik i Sverige? Bröderna Wilson var ju baptister, gudbevars! Lösningen fick bli att dränka lillebror och få det att se ut som en olycka. 1983, i samband med ett gemensamt jul- och nyårsfirande, lyckades han med sin föresats.

Anonym sa...

Är det någon som kikat på en Color Climax-porris nångång?
Då får man se precis såna här gökar... eh, göka.

Man kan bli blind för mindre.

Mattias sa...

Så lätt det måste ha varit att leva på den tiden. Inga krav. Inte så många bottnar. En ros var en ros och en rauk en rauk. En solnedgång en solnedgång, och fina fryntliga pojkar slapp kallas geeks.
*nostalgisk suck*

Anonym sa...

Är det inte en ung Jacob Hård
nederst i mitten?