2007-05-13

Muschipower - Tempelfest/Hey Venus (12")

 
Denna pjäs bryter mönstret lite grann här i bloggen, då detta omslag inte kan försöka försvara sig med att komma från en annan tid med andra ideal. Detta är nämligen en technotolva från år 2000. 

Det är ett gäng sönderknarkade holländare som gjort musiken och som på baksidan (full av bilder av svampar och faraoner) tillägnar musiken "the power of the godess grandmother, LSDh (Left Sisters of Hedonism)" och tackar för "the spiritual support of Mario The Dragonmaster".

Musiken är minst sagt medelmåttig, men med en sådan text på baksidan kan man ju inte låta framsidan vara vardaglig? Bäst att låta en naken brud vifta med en röd badhandduk framför en teepee. Låt oss ta en gammal koskalle också och måla den i en massa olika färger, så kan hon ha den framför ansiktet som en mask! Ja, fan vad snyggt. Ovanpå detta fick inte fotografen riktigt pli på det där med skärpan, så det är långt suddigare än andra omslagsbilder från samma tid. Sen glömde de visst det där med en clean bandlogga också, så någon fick skriva "muschipower" direkt på bilden med röd kulspetspenna. Det skulle nog bli knarkigt rave-flummigt men blev bara sjukt sunkigt.

Detta blev Muschipowers första och sista skivsläpp.

2000.

12 kommentarer:

Björn Fridén sa...

Fy fan vilken bra blogg! Helt genial! Vilka analyser! Den hamnar direkt i favoriterna.

Anonym sa...

Grymmaste bloggen EVER! *ny startsida*

Anonym sa...

är verkligen hårbusken så vildvuxen ? svårt att se.
Är det porridealet helrakat som är normen eller ?

Anonym sa...

Vildvuxet ftw!!

Andrea sa...

Det här omslaget kan mycket väl vara det ultimata beviset på att man blir dum av knark!

Lysande blogg, för övrigt =)

Anonym sa...

Om jag inte missminner mig helt så är väl "muschi" tysk slang och betyder typ "fi**a", vilket ju även gör bandnamnet till ett av de bästa ever!
Riktigt kul blogg! Tack för det!

Herr Dryck sa...

Märk att jag inte lagt något uttalat politiskt, ideologiskt eller könsnormativt budskap bakom orden "vildvuxen hårbuske", utan syftar bara på en vildvuxen hårbuske. Detta är inte en sida för politisk debatt, detta är en sida som präglas av fuldom och idioti.

Anonym sa...

Klockrent att kalla bandet för Muschepower och ha en kvinna som visar firren på omslaget. Här har vi att göra med folk som vet vad som säljer.

Anonym sa...

Fast alltså det är ju inte nån som visar murran, kolla närmre så ser ni att det är nån som har typ nån sorts svart dräkt med en naken tjej påmålad på, alternativt skitdåligt fotomontage! Man ser ju byxor och ärmar på figuren! Helt sjukt!

John Eje Thelin sa...

Det är en naken tjej med morgonrock på sig, för tusan. Dessutom har hon plasttuttar.

Och det heter "fitta", inte "fi**a".

Anonym sa...

Kvinnan på bilden är Djävulens systers nästkusins svägerskas syssling.

Anonym sa...

Muschipower betyder Fittkraft, så enkelt är det!
En av universums starkaste krafter...
Tyskar kan!