2007-05-14

Danny's - Om du vill

 
Detta är så fantastiskt, jag vet inte var jag ska börja. Deras skära platåboots? De laxfärgade sidenskjortorna? Deras sexigt maskulina scarves? Deras klassiska uppställning (notera bjuda-upp-handen till vänster och ackordmoven till höger)? Deras stödaktion till förmån för Blinda Frisörers Riksförbund eller det faktum att de står i en stor jävla tanthand?

De är inklippta, och då snackar vi inte photoshop utan med sax hanterad av helt fel person. Denne någon har varit noga med att inte klippa bort någons hårsvall, utan istället sejfat ordentligt och lämnat en tydlig vit kant runt om var och en. Samma sak runt deras skor, bättre att lämna lite mån runt om än att råka klippa bort en klack. Sen skulle de så klistra in hela det sköna gänget på en bild av en hand så att de ser ut att stå där i och vara pyttesmå (sjukt bra idé förresten), men då stämde det inte riktigt. Bilden på killarna var visst tagen uppifrån, det borde vi ha tänkt på, fan också. Men nu har jag faktiskt klippt ut dem så noga, så vi kör på den bilden ändå. Resultatet blir att deras bortre fötter hänger i luften utanför handen, men det lär ingen tänka på, hela konceptet är ju så klockrent från början.

Om kunden ändå inte skulle vara övertygad om att detta är en kanonskiva så skriver vi på omslaget att TI AMO (På Svenska) finns med, det lär ju göra susen.

1978.

10 kommentarer:

Anonym sa...

LOL!!11½ Sjukast hittills!!!

Anonym sa...

herr dryck rules!

Unknown sa...

Riktigt bra kommentarer av Herr Dryck. En fröjd att läsa de klockrent satiriska kommentarerna. Speciellt kudos till de underbara omslagen du på något sätt lyckats vaska fram. (väcker nästan misstankar )

TEE sa...

Haha, fantastiskt, det finns inte så mycket att tillägga till denna ypperliga rescension. Att de lagt ner så mycket möda på det hela är väl det största mysteriet..

Anonym sa...

Kan bara säga att jag har ett signerat ex!!!

Anonym sa...

Ah, den godingen har jag också hemma i vinylsamlingen...

Anonym sa...

Men vad gör Annika Lanz där näst längst till höger???

Anonym sa...

Nej, det är ju Emilio Estevez

Klart Som Korvspad sa...

OCH MORSNING OCH GOODBYE! hahahha jag garvar ihjäl mig!

Anonym sa...

Nu e det ju inte Annika Lantz näst längst till höger, det är ju UFFE!!
Bandet har fler läckra skivomslag med underbara frisyrer.. ;-)