2014-05-03

Jumbo - City girls


Den storslaget genomkassa idén var att låta en enorm man med tom blick, deformerade axlar, självlysande handleder och ingen underkropp lyfta från ett flygfält dit ingen någonsin skulle ha något ärende, det är en fullständigt tom öken utan några byggnader. Det enda som finns där ute är lite sten och bös, två halvnakna brudar som svankar under billiga regnponchos och vraket efter ett flygplan som någon försökt landa på ett mycket inkompetent sätt.

Vad ökenlevande tjejer skulle ha med "city girls" eller västtysk disco att göra är mycket oklart, enda kopplingen till namnet är väl att bandet heter "Jumbo" och mannen skall föreställa en jumbo-get. Troligen var tanken bara att det skulle se fränt ut, men tyvärr blev det bara häftigt på samma sätt som häftiga diarréer är häftiga.

Från Skammens år 1977.

7 kommentarer:

Carl Hult sa...

Med tanke på mannens storlek kan man tänka sej att det är han som orsakat flygplanskraschen från början. Kvinnorna är hans medhjälpare och ska snart också lyfta från platsen. Måtte ingen av dom komma till vår planet!

BackstugeBengt sa...

Men det är i alla fall snygga färger på omslaget.

Anonym sa...

Hamnade på jumboplats på listorna eller?

X-pert sa...

Det kraschade planet är oerhört solitt byggt. Bara ena motorn lossnade efter en sådan krasch. Här kan Boeing och Airbus ta lärdom.
Dessutom är tjejerna reglementsvidrigt klädda. Till dessa uniformer hör högklackade skor. Det är obligatoriskt.

Wagner sa...

Därför man ska sitta längst bak. Nackdelen med att ha en stinkande toalettkö hängandes över stolsryggen vägs ju upp av ynnesten att få dö bland dom sista den gång planet har förstånd att krascha med nosen först.

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha en förklaring till den alternativa stavningen "jumbo-get". Felstavning tror jag inte på. Får inte ihop det...

Ullabella (min egen sekreterare) sa...

Intressant. Landningsbanan är ju en enorm fallossymbol! Kanske det är just det som JUMBO syftar på...