2014-05-19

John Travolta - Can't let you go


Det roliga med skivomslag och fotografierna som pryder dem är att det inte går att ångra sig. Har man en gång ställt upp på att stå barbröstad och se ut som en gråtfärdig/kräkfärdig fjortonåring som vågat sig till skolsyster för att kolla upp varför hans bringa är så flammig och luktar majonnäs, så kommer den bilden för evigt cirkulera ute i världen som ett platt hån av kartong.


Om man dessutom helgarderat med en baksidesbild där man står iförd ett par byxor som klämmer sönder nerverna nedanför midjan och ger känslobortfall som sitter i resten av livet, så har man en platta som man med rätta kan ångra innerligt för evigt.

Från Skammens år 1977.

13 kommentarer:

flavia sa...

Varför har han ett tjockt lår och ett smalt?
Elefantiasis ?

Ola sa...

Flavia: PTH.

Anonym sa...

Ser ut som han kört för många marklyft med bara en hantel & glömt byta sida.

IG sa...

Tror han försökte se ut som Jim Morrison på den översta. Lyckades väl sådär, men lite smågulligt ändå.

Bara man sluppit baksidan.

Anonym sa...

Är det meningen att han ska stå lite avslappnat med ena handen nonchalant viftandes, eller ska det se ut som att han springer? För det är en springpose. Om man tittar ordentligt.

Wagner sa...

Den där gropen på hakan finns kvar än. Men vissa perioder har han anlagt "skägg" för att dölja gropen och just ingenting annat. http://www.yeshairstyles.com/john-travolta-pulp-fiction-hairstyle-screen-pics

Anonym sa...

Visst tusan springer han! Såg inte det heller först, eftersom han är ungefär 1,25 m från en husfasad så verkar det ju osannolikt. Vem fan rivstartar sin joggingrunda med ryggen fastsmetad mot en vägg? Och i dessa jeans, med den av herr dryck angivna hämmande funktionen på nerver och, kan man väl utgå ifrån, även blodcirkulation i benen? För övrigt förstår jag inte hur våra homofila kollegor här kan gå igång på det skrevet? Ser ju klart feminint ut, och "paketet" liknar mest en så kallad camel toe. Som sagt, ett omslag att ångra in i döden, och en stund till därefter...

Anonym sa...

Varför har bastubögarmas inlägg försvunnit? De var ju bra, om än lite tokiga analyser! ;-)

Anonym sa...

Brallorna är onekligen skumma. Baseball..?

Micke sa...

Haha kommer ihåg att jag fick den här skivan som bonus från Ginza för säkert en 15år sen. Med en klisterlapp på där det stod typ, Tack för din beställning från oss på Ginza =)

Someone sa...

Kommer ihåg att det var typ såhär Travolta såg ut när han var med i skräckfilmen "Carrie."

Someone sa...

Tycker faktiskt att han ser rätt bra ut. Men så har jag ju fått veta att jag har en smula märklig smak när det gäller killar också.

Anonym sa...

De har dessutom stavat efternamnet fel på låtskrivaren Paul Jabara under första låten Slow Dancing. Står det inte "Jaraba"?