2014-04-15

Reno Brothers


Idén att färglägga de tre bröderna i efterhand var förlamande dålig, ändå gick de vidare med det förslaget. Jag vet inte om det var tänkt som en nödlösning då de bara hade svartvita bilder eller om de hade anlitat någon estetiskt sinnesrubbad person som tyckte att det såg ärtigt ut. (Det påminner lite om Li Bergs skivomslag.)

Slutresultatet ser hur som helst ut som en skräckinjagande bild ur den floppade pysselboken "färglägg dina lastbilschaufförer". Den generösa mängden rouge som målats dit förstör ännu mer, och den entoniga hudfärgen får dem att se ut som stora räliga dockor, tre bröder i gummi.

Den vänstra har lysande ögon och en mustasch tunn som en dimma på överläppen. Den mittersta ser ut som en gammal död kompositör och hans hårkorv har färglagts med gul krita. Den högra har en klassisk Scania R300-frisyr, ett besviket ansiktsuttryck och mascara på sitt ena öga.

1988.

7 kommentarer:

Tänkte bara sa...

Trodde att det var Peter Dalle i blårutig skjorta.

Wagner sa...

Då var man bara tvåa på den bollen...

Men då såg jag rätt helt enkelt. Alltid något att glädjas över.

Stefan sa...

De två tjejerna längst fram hade varit sötare om dom rakat bort sina mustascher....

henrik wulf sa...

Det är Peter Dalles bror.
Rune Dalle

Anonym sa...

Helt sjukt egentligen, var till Järbo för ett par veckor sedan på loppis. Det fanns tamejtusan minst 100 "nya" uppslag för Herr Dryck att kommentera runt. Helt sanslöst hur många LP-omslag det finns som är otroligt roliga och Katastrofala. Keep hanging on!

Anonym sa...

"klassisk Scania R300-frisyr"! HAHAHA!

Flavia sa...

Peter Dalles bror heter ju Palle (Dalle ) och det är
Inte han som är med här! Möjligen kusinen
Kalle (Dalle ).