2013-09-08

Amadeo - Moving like a super star


En trådsmal, flint man i röd nattskjorta, tubsockor och naken underkropp gör någon slags blowjobgest med handen samtidigt som han skrevar i en bajsa-i-skogen-ställning ovanpå planeten Jorden. Hallå eller.

Det var först när jag grundligt undersökte den bristfälliga ifyllningen med svart färg runt Amadeo som jag upptäckte att han håller en gubbkeps i handen, jag trodde bara att de hade missat en liten bit när de målade bakgrunden.

Förvirringen verkar ha resulterat i en obeslutsamhet genom hela produktionen; skivan är inspelad i Paris och Bryssel, mixad i New York och Bryssel, pressad i Finland och utgiven av ett förlag i Stockholm.

1978.

23 kommentarer:

Anonym sa...

Moving like a super star = skita på Jorden? Sinnessjuk. Från mitt födelseår, annars brukar ju de värsta vara från året innan.

Anonym sa...

Det där måste vara mer smärtsamt än barnafödande.

Wagner sa...

Tubsocka. Inte tubsockor.

Alla som någon gång har bajsat i skogen vet vad som brukar hända med den socka som fattas när ögonblicket ska förevigas för omvärlden.

Anonym sa...

Att människan helt klart är på väg att hoppa över gärdsgården ser vi ju tydligt...

Anonym sa...

Omslaget är fruktansvärt men kommer ändå inte i närheten av hur skitdålig musiken är. "Real Magic" från plattan "Best of Amadeo" (!) t ex. Eller varför inte plåga sig igenom "Version longue" (10 minuter) av "Moving like a superstar". Man blir aldrig densamma igen.

Alex sa...

amadeo har gjort en bra låt som heter "memories" därhan just droppar massa namn på olika städer i olika länder, så han verkar ju onekligen vara en världsvan man med hela jorden som sin lekplats, eller rastplats kanske.

Anonym sa...

Mhm, det där får en onekligen att återigen ta en rejäl funderare på gud och hela skapelseberättelsen.
För att inte tala om meningen med livet.

Anonym sa...

Är det verkligen en nattskjorta? Det ser mer ut som en tunika han fick låna av sin flickvän, den där dan då de solade på stranden och han Plötsligt blev tvungen att rusa iväg för att göra ett ärende i skogen...

Wagner sa...

Bara tre omslag från 2000-talet som det ser ut. Borde bli tre snart. Drycken får väl sätta upp den på julens önskelista.

http://www.ginza.se/product/larz-kristerz/det-maste-ga-att-dansa-till-2013/445131/

Anonym sa...

Marilla för bövelen! Säger väl allt.

Zoran sa...

Jag undrar vad han gör idag?

NickeK sa...

Allt på Marilla är katastrofalt bra. Mastermind på Marilla var ju den gode Hans Edler, som redan figurerat här med bar överkropp och leopardmantel.

Henrik Ravin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Henrik Ravin sa...

Först nu såg jag byxorna modell Buffalo Bill, sista mohikanen, hjortskinn?

Flavia sa...

Men finns det ändå inte något käckt över det hela ? Han har ett finurligt leende, kan det var på grund av hukställningen--jag fick ändå ur mej något o jag tog det i kepsen--
Byxlösheten är dock svårförklarlig, om det är brallorna han håller i,kan det var så att han så glad över att han hann få av dom innan---
Den är bilden ger fler frågor än svar. Musiken har jag ingen aning om..bör man youtuba?

Anonym sa...

Påminner starkt om fakiren i Tintin Faraos Cigarrer

Sambandsadjutanten sa...

Gubbkeps? Nej det är en bäver som bitit sej fast i axeln.

Sambandsadjutanten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helen sa...

Tänk vad otroligt mycket pengar detta måste ha kostat. En mans hela livsbesparing och gärning. Var det värt det? Jag vet inte om jag vill höra svaret.

Anonym sa...

Detta verkar mera för en publik bestående av Finska läderbögar...

John sa...

B-sidan på Moving Like a Supersar-singeln heter 33th Floor. Ja, med th istället för rd. Heja.

Anonym sa...

Att han ser så nöjd ut måste ju helt klart bero på den tillfredsställande känslan att ha bajsat ut Tellus. Förstå hur ont det måste ha gjort och hur jobbigt det måste ha varit och hur skönt det kändes att det äntligen var över!

Anonym sa...

Why are the HAL-9000 memory modules from A Space Odyssey parading at his feet?