2013-06-24

Elba Ramalho - Fogo na mistura


Elba sitter och vrålar panikartat i en ställning som måste ha varit det allra sista alternativet som de testade, med ena knät i golvet och det andra benet uppvridet fullständigt åt sidan. Det är en benställning som får henne att påminna om en mycket stor insekt, eller som om hon gör reklam för en sko. Ena armen är märkligt svävande i en ”känna på säden som i Gladiator”-gest och den andra är onaturligt framvriden med armbågen framför kroppen.

Klädvalet är inte mycket bättre; en massa spretigt tylltrassel, nätstrumpor och en basic bh. Upptill har Elba valt en foundation som ger ansiktet en annan skär nyans än den övriga huden, orange ögonskugga och den härligt yviga frisyr som man får till genom att slicka vaniljsås från ett fulladdat bilbatteri. I örsnibbarna har hon hängt ett par Abu Garcia Facette 12 g som knappast kommer hjälpa henne att få napp. Det mest uppenbara är förstås det hysteriska ansiktsuttrycket, en min som man finner hos någon som är i färd att antingen bli uppäten eller äta upp någon annan.

1985.

12 kommentarer:

Niklas sa...

First

Anonym sa...

Aj aj, det liksom skär i ögonen!

Anonym sa...

1. Intressant stildrag att ha nätstrumporna UTANPÅ pumpsen.

2. Det vilar något paradoxalt över valet att posera i BH, vilket brukar betyda att man vill påskina sin byst (inte helt lätt i hennes fall), samtidigt som hon krummar till överkroppen så mycket hon orkar och drar tillbaka tuttarna så att de passerar i stort sett obemärkta.

3. Den hysteriska minnen påminner om Conrad Poohs: http://i256.photobucket.com/albums/hh197/MustardColonel/Conrad_Poohs.png

Anonym sa...

Visst har hon inspirerats av Twisted Sisters "Stay Hungry" omslag. Håret, positionen, skriket mm :-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Stay_Hungry_(album)

Anonym sa...

Grimagen förklaras av att hon har satt den i bild ej helt synliga andra klacken nånstans där det känns så som hon uppriktigt uttrycker det. Jag tycker man kan ana lite silverfärgat direkt bildbevis för den hypotesen genom kjolkomplexet där mitt i under.

Åsså ville jag påtala att det är inte konstigt att man skriker med munnen öppen, när man/hon/hen får (hög)klacken i backen, samtidigt som öronen bedövas av en "mistlur". Och dessutom sett att ens lilla handväskepudel har self combusted i ena handen samtidigt som man har en metallboja om den andra. Det är såna stressande upplevelsekombinationer som ger "a bad hair day".

AMALHO, förresten. Syftar det på MALMÖ eller på AMALGAN eller på en olycklig kombination för de som skrek sönder sina tandfyllningar på den sista melodifestivalen?

Rick sa...

Anonym 15:13-> Ditt dumma fanskap... Hon har rutiga skor, inte nätstrumpor utanpå. Behöver det ens sägas?

(Ja, tydligen)

Anonym sa...

@Rick: Eller så har hon nät på skorna och rutiga ben.

pojoel sa...

Men detta måste ju vara en äkta henom?

Anonym sa...

Jag tycker ändå att hon ser ganska nöjd ut, så var hon satt klacken (den icke synliga alltså), är upp till var och ens fantasi att klura ut.

Rickard Bjuhr sa...

Jag trodde först att det var Dee Snider från Twisted Sister, som förutom sedvanligt läppstift nu även krängt på sig en BH. Men inte då. Damn.

Hildur sa...

En rakning av bikinilinjen vore nog inte helt fel.

Anonym sa...

Hildur:
30 år passerade. Och nu vill du raka hennes bikinilinje???
Du vore nog hennes favoritfrisör!