2013-05-30

The romantic string orchestra and singers - The best songs of 1981


På denna bild fångades en ung man på bar gärning när han smygtittade ner i en ung dams dekolletage, och bilden valdes ut som omslagsbild till en skiva. Trots den läskiga killen ser det ganska så trevligt ut där de hänger avslappnat vid staketet. Det ser dock inte alls lika bekvämt ut när man upptäcker att flickan vridit upp sin fot i ett udda polisgrepp mot den nedersta bjälken. Om det mot förmodan är mannens fot har han lyckats med en riktig exorcisten-vinkel och bör snarast uppsöka vård.

Skivan innehåller alltså de bästa låtarna från 1981. Detta förutsatt förstås att man inte tycker att någon av de 20 översta låtarna på det årets billboardlista platsar bland de 14 bästa låtarna, och förutsatt att man föredrar att höra de låtarna som urlökiga stråkorkester-covers. 
 
1981.

15 kommentarer:

Farbror Nisse sa...

OK, men det är en ruggigt söt tjej! Jag skulle nog också kollat, om jag stått där...

Anonym sa...

Det verkar som om betraktaren sedan skaffade sig en utbildning och blev sparekonom på Avanza Bank: https://www.avanza.se/aza/omavanza/images/bildbank/claes_h_stor_2.jpg

Anonym sa...

Man kan också fundera på hur killen står. Det ser inte heller helt naturligt och avslappnat ut...

Anonym sa...

Bilden är uppenbarligen tagen i början av augusti. Hon har ju nyss plockat krondill.

X-pert sa...

Foten avslöjar henne. Hon är besatt. Hon har plockat en trevlig liten bukett med odört. Strax skall hon bereda en läskande coniin-drink till Avanzamannen. Han kommer att dö som Sokrates. Känsellösheten, kylan och förlamningen kommer att sakta sprida sig från de perifera kroppsdelarna in mot hjärtat. Lär ska vara en förfärlig död.

NickeK sa...

Killen ser ju riktigt läbbig ut. Ser ut som inledningen på en film där den söta tjejen blir intensivt uppvaktad av en kille som senare visar sig vara seriemördare.

Rick sa...

Det var ju ett av de mest innehållslösa dekolletage jag sett. Anledningen till hans läskiga uttryck är att bilden är tagen i just det ögonblicket han först tittade ner och fick en "WTF??"-upplevelse. Sekunderna senare sprang han därifrån och hittade sig en fyllig dam med D-kupa - precis som det ska vara.

MK sa...

Fotot visar exakt det ögonblick när mannen upptäcker att det i dekolletaget bara finns ett par håriga mansbröstvårtor och att kvinnan är en välsminkad transa.

Flavia sa...

Guuud vad ni är oromantiska, tjejen är söt o har en liten romantisk rundning, killen är kär och hennes blonda hår doftar timotejshampo, vilket han belåtet sniffar på..

Så måste det ju vara, och han jobbar inte på Avanza,han är numera skatteexpert på finansdepartementet,gift med den blonda flickan o de har 3 söta barn..

Toktuss sa...

Ser nästan ut som ett halvförsök att få det att verka som att hon är en cello, blomruskan en stråke och han spelar på henne. Det gör inte saken bättre dock..

Anonym sa...

De suddiga växtdetaljerna i förgrunden antyder att fotografen höll sig dold för att kunna fota i smyg. Och eftersom tjejen uppenbarligen har koll på kameran måste det här röra sig om en fälla gillrad för att visa på den intet ont anande mannens kladdiga uppsåt. Antagligen var det GW Persson som låg bakom upplägget. Det kanske till och med är han som är smakfullt förklädd till torskbete.

Buster sa...

Uppställningen är typiskt veckotidningsaktig: Han tittar beundrande på henne och hon tittar in i kameran.
-Undrar om det blev nåt efteråt förresten?

Anonym sa...

Frågan är väl vilka som var de bästa sångerna från 1981.

willycat sa...

lol

Anonym sa...

Jag är extremt nyfiken på vilka upphovsmännen ansåg vara -81's bästa låtar. Kan vi få se listan?