2013-05-18

Ted Nugent - Scream dream


Efter olyckan tilldelades Ted handproteser, avancerade för sin tid men idag kan vi med lätthet se vilka besvär de måste ha medfört. Dagliga sysslor så som tandborstning, matlagning och ystande av ost blev avsevärt svårare med gitarrer istället för händer. Teds Mowgli-skynke kan uppfattas som vågat eller rent av stötande, men det var aldrig hans avsikt. Gitarrerna gjorde helt enkelt klädombyten väldigt besvärliga.

Hans eviga skrikande kunde dock inte skyllas på proteserna, utan kan ses som en logisk följd av att Ted var en jobbig jävel som sällan dämpade sig.

1980.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ted Nugent ÄR en jobbig jävel: (Hämtat från Wikipedia) "Nugent är känd som uttalad republikan, NRA-medlem och jaktförespråkare. Han är dessutom känd för sitt motstånd mot narkotika och alkohol. Nugent har uppträtt i Irak för att hedra USA:s trupper. Han har även blivit kritiserad av djurrättsorganisationer för sina uttalanden mot djurens rättigheter."

Anonym sa...

"ystande av ost"! Ha ha. Underbart!

Rick sa...

Jag har aldrig varit något större fan av hans musik, men det hedrar honom att han står upp för den gudagivna rätten att bära vapen.

Anonym sa...

Är det någon fler än jag som tycker att bildbehandlingen har tagit ett rejält steg bakåt sedan 1980?

Wagner sa...

Så välkomnar vi E-Type till bloggen.

Anonym sa...

Vadå "Nugent"?
Är det en sjukdom? Är det ett ord? Är det ett mellanting? Vem är Tarzan, you Jane???
~:-b,..

Anonym sa...

Såvitt jag vet är han lite av en one-hit-wonder. Hans jättehit heter Cat Scratch Fever. I klippet nedan, tycker jag rentav att man kan beteckna hans utstyrsel som katastrofal!

http://www.youtube.com/watch?v=tCJux_7W2i8

Anonym sa...

Är det bara jag eller ser han ut som en yngre version av den obehaglige jäveln Bob i Twin Peaks? Fast det kanske alla långhåriga män som skriker gör iofs...=)

Anonym sa...

One hit wonder håller jag inte med om alls, Ted Nugent är en institution inom amerikansk rock. Knappast känd för sin ödmjukhet, och mycket riktigt högerrepublikan, vapenfantast, inbiten jägare, renlevnadsmänniska, och kokboksförfattare till "Kill it and grill it". Oavsett vad man tycker om hans politiska åsikter verkar han vara rätt trevlig och skötsam.
Men skivomslaget suger.