2012-10-21

Luke Solo / Captain Dick - I got shit on my mind


Två nakna damer blir hemskt generade när de upptäcker en man som sitter och lassar precis bredvid dem. Eller den vänstra damen tycks egentligen vara förfärad över någonting i killens tidning eller något ännu längre till vänster, medan den högra slickar sig chockerat om munnen. Så som man tenderar att göra när upptäcker någon som sitter och lägger bredband precis intill en.

Om han bara hade överraskat två nakna fruntimmer som duschar tillsammans hade detta kunnat bli ett alldeles vanligt smaklöst hiphopomslag från tiden kring 1992. Det är hans beslut att slå sig ner och sköta magen bredvid dem som gör omslaget så oändligt mycket värre.

Den defekerande mannen har en otäckt pillemarisk min och bär läsglasögon. Han har tagit det lustiga namnet Luke Solo (från Luke Skywalker och Han Solo naturligtvis), kallar sig även "Captain Dick" och jag undrar hur populär han egentligen var. Fick detta skivomslag honom att känna sig som en kvinnokarl även om alla tjejerna fick betalt för att ställa upp? Vem försökte han lura? Det är som när vi alla ljuger för våra tandläkare genom att hävda att vi använder tandtråd "ibland". Tror vi att vår lögn ska förändra det verkliga tandhygieniska tillståndet? Trodde Luke att han skulle få tjejer på riktigt genom att hävda att han redan hade tjejer?


På baksidan finner vi Luke i badet tillsammans med bland annat en dam som håller en flaska på ett opassande vis, en tjej som är klädd i genomskinliga badkläder med sedlar i och en brud med ett gravt invalidiserande underbett. Notera även den huvudlösa kvinnan som står och svankar på ett extremt fult sätt.


Skivan är barnförbjuden, troligen på grund av att den innehåller älskade trudelutter som "Pussy ass kid and hoe ass play", "Fakin' like gangsters" och "Head, head and more head". Själva skivan heter "Jag har bajs i mitt sinne".

"Bajs i sinne - Brun inne" tänker ni, och det gör ni rätt i.

1992.

22 kommentarer:

Rick sa...

FÖÖÖÖRRST!! Alla andra kan suga bajs.

Tobias sa...

Går inte att snacka skit om uncle Luke från Miami.. Han är kung och en föregångare inom dirty south genren där vi nu ser Rick Ross, Drake, T.I och Cee loo

Anonym sa...

Det där badkaret ser misstänkt likt en toalett modell gigantisk

Anonym sa...

Det här är väl ändå själva definitionen av ett kungligt omslag? Otoligt episkt, grandiost och subtilt enligt min meningslösa åsitk. Tummen upp i pruppen, helt enkelt.

Spiring sa...

Det damen till vänster ser förfärat på är förmodligen fotografen, som tog chansen att föreviga denna lätt ansträngda tillställning. Luke själv verkar dock inte misstycka.

Fia sa...

Damens sedel i trosan kunde lika gärna vara en binda eller ett större trosskydd. Huga.

Raggoparden sa...

Har han pubishår på överläppen? Sällsynt läbbigt litet mustaschembryo i vilket fall.

Anonym sa...

......ööööhhhhh.......det där är inte överläppen, grabben......

Anonym sa...

Spännande placering av den lilla spegeln ovanför toatanken. Vill han sitta bakfram på muggen och klämma finnar samtidigt som han klobasar? Eller vill han kunna se sin penis framifrån när han står upp och pissar?

Anonym sa...

Hon den huvudlösa som putar med rumpan på baksidesbilden, hon har banne mig bockfot! Åtminstone en hov. Läskigt.

Anonym sa...

Man kan tänka sig att de lyssnar på Nötknäpparsviten när de badar tillsammans, och hon med flaskan slår takten.

X-pert sa...

Ynkligt spa enligt min mening. Själva poängen är väl att man skall sitta flera i samtidigt och dela på lavemangvattnet. Men det är klart det här var på vinylets tid. Då kanske man inte hade bättre span.

Drill sergeant sa...

Två huvudlösa. En svankar och en kutar med ryggen. I genomsnitt står de reglementsenligt. Kan tyvärr inte bedöma rakning och frisyrstatus.

Anonym sa...


Vill man verkligen ha sådär mycket folk på muggen när man ska klubba?

Anonym sa...

Skivan borde heta:Captain Dick,I've got shit on my prick.

Anders... sa...

Först tyckte jag omslaget var rätt kul, lite sådär "vad fan tänkte de på". Tills jag tittade närmre på tjejernas ögon. Döda, som östeuropeiska prostituerade på någon otäck sajt. De har sålt sina kroppar och själar till något vidrigt.

De tvättade sig nog väldigt noga efter den arbetsdagen.

Anonym sa...

Hon med kepsen på baksidan är Lukes favvis. Inte nog med att hon har fått låna hans keps hon har dessutom fått hela hans förmögenhet nerkörd i dessouerna. Så rik är nämligen hans omdömesgilla målgrupp att han kan kosta på sig sådana excesser.

Goose sa...

En skitdålig omslagside överhuvud taget.

Anonym sa...

I Got Shit On My Dick.

Anonym sa...

Hmm.. är det Bobby Browns mindre kände tvillingbror?

Anonym sa...

Kvinnan som står och svankar verkar ha lite antydning till Roland-hållning ser det ut som i mina ögon.

Anonym sa...

Typsnittet för albumtiteln är själva definitionen av 1991-1992. ^_^