2012-09-26

Love's Melody


- Kom igen nu.
- Jag vet inte Jan, det känns inte rätt på något vis.
- Sluta vara så mesig, alla gör det. Sätt fart.
- Men inte här ute, någon kan se oss!
- Vi är ju mitt ute i ödemarken! Vem ska se oss? De där ankorna kommer ändå inte fatta.
- Sluta stå så där nära, det kommer inte hända! Bara lägg ner nu brorsan, annars kommer jag skvallra.

1969.

23 kommentarer:

Anna L sa...

Har med behållning läst bildtexterna här förut, men om du ska börja kompensera brist på uppslag med att "bryta tabun" som väl dessutom inte är tabun längre utan snarare obligatoriskt ämne när nån får slut på skämt, kommer jag att sluta läsa. Är det ens samma person som skriver här längre?

Anonym sa...

Anna L: Hur vet vi att DU är samma person som tidigare? Tänk om du är någon annan, typ Ana L tex.

Tommy sa...

Anna L: det är ingen som märker, eller bryr sig om du slutar läsa...

Anna L sa...

Ja, det lät kanske hårt, men jag gillar inte humor som plockar billiga poänger och får mig att känna mig illa till mods. Jag brukar alltid bli på gott humör av denna sida som trots att den driver med folk alltid gett mig en skön känsla. Om jag slutar läsa kommer ni att känna en känsla av tomhet, men ni kommer aldrig att förstå vad den kommer sig av...

Anonym sa...

Förut var det ett jävla tjat om hur bra Herr Dryck skrev, nu klagar folk på hur dåligt han skriver. I mina ögon har det inte ändrat sig alls. Det var inte fantastiskt förut, det är inte sopigt nu - det har alltid varit en jämn och bra nivå som om inte annat i alla fall fått en att vilja återkomma.

Herr Dryck sa...

Det är samma person som skriver, med olika hårdhet beroende på humör. Detta omslagets hela koncept är någon som står med sitt skrev obekvämt någons ansikte. Jag gjorde det ännu mycket mer obekvämt, jag tycker att det är roligt jobbigt eftersom det ändå är helt påhittat. Tråkigt att det inte var din humor, men det är alltid någon som klagar.

Björn sa...

Delar helt och hållet Annas åsikt och skiter fullständigt i om någon bryr sig om jag fortsätter följa bloggen eller inte. Poäng för dubbelironiskt kanonroliga "Ana L" i kommentaren ovan dock.

Tack också för en för det mesta GALET rolig blogg.

Herr Dryck sa...

Hur provokativ är den egentligen? De är ju två vuxna syskon och han får till och med nobben. Jag hade inte skämtat om pedofili, men detta är ju bara larv.

Anonym sa...

Tabun är till för att brytas, även om det funnits roligare omslag tidigare. Det gamla uttrycket "If it aint't broken, don't fix it!" blir t ex mycket roligare i Meat Loafs tappning: "If it ain't broken, brake it!"

Fredrik sa...

Det jag känner av är att kommentarerna är kortare nu än tidigare. Det måste inte betyda sämre, men jag minns med glädje flera omslag där Herr Dryck utförligt beskrev alla detaljer av omslaget. Jag skrattar fortfarande så tårarna sprutar åt den "bredmagade fransmannen" i badkaret, till exempel. I omslaget ovan finns flera detaljer som Herr Dryck inte nämner - tratten och de fula stjärnorna runt bilden t ex.
Men jag lusläser allt. Fortsätt det fantastiska jobbet!
Tack!

Anonym sa...

Till och med trattgrammofonen blir generad och tittar bort...

Anonym sa...

Håller med Anonym 26 september 21:13. Men undantag för att det är fantastiskt emellanåt.

Floatpooper sa...

Jag tror Herr Dryck blinkar lite åt Jan(!)Stenmark, och jag gillar't. Keep it commin'

Anonym sa...

Undrar om mannen på bilden närmar sig kvinnan ytterligare på skiva nummer 5 eller om han kanske står där med nedhasade braxor och våldför sig på trattgrammofonen för att inte väcka Anna L's mäktiga ilska på nytt?


Keep it cumming herr Dryck!

Rönnblom sa...

Det går troll i allt detta med politisk korrekthet, alla känner sig kränkta och förorättade och så vidare nuförtiden. Herregud, slappna av lite.

Anonym sa...

..........ja, herregud....det är ett skivomslag vi pratar om. Får man inte skoja om ett skivomslag, omskrivit i termer som incest, pedofili eller vad fan som helst, ja då ar det illa ställt med gamla Svedala....
Kör din pryl, Dryck, och skit i andra, det är ju för fasiken DIN blogg, du har inte tvingat oss att läsa den.....vari ligger (I-lands )problemet ?

A A N sa...

Finns ingen anledning att bli illa till mods av detta tycker jag, det är väl ändå ganska oskyldigt. Det handlar om två vuxna människor som sagt.

Däremot - ingen kan vara på topp alltid, men jag ser en markant skillnad mellan texterna förr och nu. Skrattar så jag gråter åt de allra flesta av de äldre inläggen - åt de nyare får jag för det mesta på sin höjd en svag ryckning i mungiporna. Känns som att Herr Dryck har börjat tröttna?

Anonym sa...

Variant:
- Men nu då, gumman, funkar det nu?
- Hmm... nja...
- Vaddå nja?! Först ville du vara vid stranden innan det kunde bli nåt åka av, så då bar jag dig hit! Sedan ville du vara omgiven av japansk vass, då fixade jag det. Men det räckte inte, då ville du ha solnedgång, så då fixade jag det med! Sedan ville du hellre sitta på en stol än på knä, och inte vilken stol som helst utan en krumelurig gjutjärnsstol från Bolinderverken, och det tog jag hit också. Tung som satan! Dög det?! Nä, naturligtvis inte, då skulle du ha en satans trattgrammofon mitt i alltihopa! Med Alte Kameraden snurrande på tallriken! Vad ska du ha mer? Ett propellerblad från Titanic att ha fötterna på? En Nalle Puh-hoppborg? En bunt Nerikes Allehanda ihopsnörda med strängar från en Stradivarius?
- Nej nej, inte så... jag vill bara att det ska bli något fint, det vi har tillsammans...
- Nåt fint!? Allt jag vill ha är lite sörpel på sylen. Är det för mycket begärt, efter allt jag har grejat?!
- Men du...
- Jag börjar nästan tro att vi inte riktigt spelar i samma match här!
- Jodå, jag vill också, men...
- Då så, kan jag knäppa upp nån gång då eller?!
- Ja, jo, men EN liten sak till bara...
- ???
- Vad var du sa, det där om Titanic...

Anonym sa...

Som redans sagts, KÖR DITT RACE och skit i PK-fittorna, Herr Dryck! Som du själv sa, det är ändå alltid någon jävel som klagar.

Förut hade du groupies som skrev "Men ÅÅÅÅH så bra du skriver Herr Dryck, gift dig med mig!" i var och varannat inlägg, och nu klagas det istället på hur dåligt det är - när allt du gjort är att hålla samma stabila nivå hela tiden.

Ana L, Björne m.fl. -> Så STICK då! See if we care!

Anonym sa...

Förslag: "Här fixar man ett beach-party och du frågar efter en IPod???"

Keep it up, Herr Dryck. Ingen har någonsin fått mej att skratta så mycket på många år.
(Stor arbetsplats i Stockholm där ALLA spänt väntar på nästa skivomslag)

Anonym sa...

Horisonten ligger perfekt i bilden, där har de verkligen fått till det!

Anonym sa...

Herregud! Har folk verkligen vett att klaga här? Det finns ingen roligare blogg än denna blogg. Keep up the good work.

SB

M sa...

Din blogg är så härligt jävla underbar!