2012-01-28

Rio - Sex crimes

Här har vi ännu en produktion som nådde den där kritiska punkten.
 – Skit. Det här funkar inte. Nu måste vi ha bröst, illa kvickt.
Deras lösning var att plocka in en trumpen vildvittra med hängsnara och fyrpunktsbälte. Vidare har hon fluffig pojkfrisyr, VVS-packningar i öronen och en extremt högt uppdragen bikiniunderdel.
1986.

24 kommentarer:

Anonym sa...

He he, skumt....en ängel som vill ta livet av någen eller???

Anonym sa...

Men om dom nu ville ha bröst - varför då ta denna androgyna person? T.ex. har ju hen bara ett bröst. Kanske en kompromiss bland de manliga medlemmarna i bandet där några är homosexuella?

Anonym sa...

Vem har sagt att änglar måste vara snälla?
Tycker inte att det är något större fel på omslaget.

Magnus B sa...

Förutom det "spekulativa" inte att langa upp ett par nakna bröst och hennes utstyrsel (ok, det var två rätt stora förutom), tycker jag faktiskt att omslaget är rätt... etstetiskt. Snygg röd färg, typsnitten funkar och symmetrin är snygg. Och det är ju aldrig TRÅKIGT att titta på en snygg kropp...

Magnus B sa...

Det spekulativa i att langa upp... skulle det stå i föregående kommentar.

Markus sa...

Jag tror inte jag vågar kommentera detta omslag...

Herr Dryck sa...

Magnus: Förutom de två saker som omslaget består av alltså?

jens j sa...

nu börjar jag ifrågasätta mig själv, har de 2 senaste omslagen i min skivsamling, är det fel på mig?

Anonym sa...

Inget fel på dig Jens men det hade väl varit billigare att köpa Fib Aktuellt eller Lektyr? Underklädessidorna i halenskatalogen?

jens j sa...

Eeh, Roger Waters köpte jag pga hans inblandning i Pink Floyd, den andra har jag ingen ursäkt för, jag skäms, jag sitter här o skäms

Anonym sa...

Finns i samlingen hemma, minns inte om skivan är bra eller dålig, inte så viktig när man var tretton och skulle spendera sommarjobbspengarna på en LP, lite naket var ju aldrig fel...

Anonym sa...

Oj, här har det raderats friskt bland inläggen.

Pelle sa...

Med det här temat 1980-tal + nakna fruntimmer så kan jag redan nu förutsäga att nästa omslag är Rolling Stones - Undercover. Fy fan vad jag är smart, eller hur?

X-pert sa...

Vingarna är hämtade från rekvisita-lådan till "Den Enfaldige Mördaren". Ni vet den med änglarna som tubbar Stellan Skarsgård till att hugga huvet av Hasse Alfredsson. Nu hör det till saken att till varje par vingar hör ett par rejäla amerikanska armé-revolvrar. De ser vi inte på den här bilden. Men på nästa bild på filmrullen så har hon/han/den/det stoppat revolvrarna innanför linningen på trosorna. Resultatet blev inte lämpat för publicering efter vad mig är bekantgjort.

Anonym sa...

Oj, oj så har jag än en gång varit in för ett gott skratt. Tårögd så jag knappt ser att skriva. Ludgo-Pelle orkade jag bara med i dag. Dina kommentarer är oslagbara!!! Var får du allt ifrån??
Tack "Jag är en farbror" att jag hittade in hit. Denna blogg slår lätt Adam Alsings Sveriges värsta bilförare. Är inte säkert det är ett mått på humor för alla, men jag skrattade hejdlöst åt detta program, dock är årets inte lika roligt.
Jag behöver denna blogg- livet runt mej har varit tungt många år.
Så befriande att få skratta- återkommer snart.
Kerstin

Anonym sa...

Tycker det är rätt ok. Damen på bilden kanske vill visa att hon är både madonna och hora i ett? Detta är inget illa menat från min sida.

Anonym sa...

Fan, först nu ser jag att det är en snara hon håller i och inte en piska. Jaja, det är bara att skämmas en smula.

C Söderberg sa...

Osymetri i bröststorlek har hon också det är en ganska markant skillnad...

X-pert sa...

Jag tar tillbaka tidigare inlägg om hängknopar. Det är en paradknop och hon/han/den/det har tappat bort hästen.

Thomas Strandberg sa...

Extremt bra omslag!

Anonym sa...

Vad var egentligen grejen med 80-talet och tuttar? Dom flashades ju tämligen okontroversiellt på badstränder, i tonårstidningar, ungdomsfilmer... på skivomslag. Morsan tog det ju med en axelryckning att man hade en sån här platta stående i backen. Idag hade det varit ett BUP-samtal. Då kunde man förledas att tro att denna kroppsdel höll på att få en laddning lika ringa som...säg axelpartiet på en kvinna. Vad hände sen? Har nån tagit ordentligt djup i detta...?

Anonym sa...

Är grymt häftigt detta omslag!

Anonym sa...

Med tanke på nivån på de flesta av omslagen på den här sajten, måste väl ändå detta vara ett av de bättre! Vad det gäller storleken på tuttarna så har jag efter noggranna detaljstudier av omslaget konstaterat att det enbart handlar om ljussättningen som gör att en tutte ser mindre ut!!!! Faktum är att jag tycker hon har riktigt schyssta lökar!!!

Someone sa...

Är det strypsex som åsyftas?