2011-12-24

God jul 2011!


Så var det dags för ett julspecial! Ett av de vanligaste önskemålen från er läsare genom åren har varit att få höra lite musik från skivorna. Mitt svar har alltid varit att min blogg handlar om skivornas omslag och inget annat, men nu gör jag ett undantag.

Här kommer så en liten julklapp, ett kort medley av några av de allra sämsta skivorna som figurerat på bloggen.

Grattis på julafton till er alla!

/Herr Dryck

24 kommentarer:

Tommy sa...

GOD JUL Herr Dryck!!

Imperial58 sa...

God Jul!

Under Cover sa...

Hjäääälp, innehållet i skivorna är ju minst lika hemskt som omslagen! *måste krama min nalle i natt*

God Jul!

Anonym sa...

Hur bra som helst!

Märit sa...

Vad är det för sexig/spännande brytning Psaltis har?

Snowroller sa...

Hjälp, det är precis som Under Cover skriver, det är minst lika hemskt att höra dessa utdrag som att se omslagen. Hur är man funtad som skivproducent som godkänner dessa respektive produkter?

Petmol sa...

Good Wheel Mr. Drink! Må du fortsätta med dina konvulutabominationer i all evighet! Ett genidrag också att publicera smakprov på "musiken"!

Petmol sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Daniel sa...

God fortsättning Herr Dryck! Tack för en i sanning enastående blogg!

Spiring sa...

Tack för det... om man nu ska tacka... vet inte om jag någonsin mer vill höra det här. Fast "RFSU" var ju en hit redan när det begav sig. "Stället med sug", ja jösses...

...men visst sjunger hon "förkylt" och inte "försynt"?

Anonym sa...

God jul och gott nytt år Herr Dryck och tack så mycket för alla fantastiska omslag och analyser! Hoppas att nästa år blir minst lika givande.
/Anna

Plumflower sa...

Angående Psaltis brytning så tycker jag att den låter amerikansk/engelsk, och vid närmare efterforskning verkar den amerikanske upphovsmannen Ernie Rettino medverka på skivan.

Anonym sa...

Ja, herre gud, Psaltis är verkligen hemskare än omslaget. Det är så uselt att det inte ens går att satirisera. Föräldrar som spelar det där mer en en gång för sina ungar borde tas ifrån sina barn.

Jojo sa...

Psaltis är fan det obehagligaste jag någonsin hört. Hjälp.

David Skog sa...

Efter att ha tänkt till lite är jag mindre rädd för Psaltis. Jag hade en hel hög kassettband från farmor när jag var liten, och de försökte göra mig till "kristen". Det funkade absolut inte. Tror att de här direktbudskapen med mycket "älska Jesus"-faktor har rakt motsatt effekt. Åtminstone utifrån personlig erfarenhet. (Är varken konfirmerad eller döpt och finner kristendom (och all annan religion) väldigt störande...)

Anonym sa...

Jag är stor och stark...men Psaltis skrämmer skiten ur mej. Skulle de skicka ut honom på korståg vore det slut med islam på nolltid. *Ångrar att jag klickade på youtube-länken för nu törs jag inte sova*

Anonym sa...

Tack vare Spotify har jag nu även fått höra RFSU framförd av våra gamla favoriter Tonix. Plötsligt framstår Säwes version som riktigt bra...

Carro Dickson sa...

Länk till en GIF med en massa vidriga julomslag (varav ett från allas vår Thore Skogman: http://pictureisunrelated.memebase.com/2011/12/24/wtf-photos-videos-the-sounds-of-christmas/
Tack för att du alltid får mig att skratta tills jag får lite kramp i magen, din blogg är beroendeframkallande.

tompa sa...

Det är något med religion och musik...
Fast den där allra första Jesus-marschen var riktigt uppiggande.

Fortsatt god jul, Hr Dryck.

Anonym sa...

Psaltis blev läskigare när man hörde han.

Anonym sa...

Psaltis kommer att hemsöka mig till domedagen...ahhhh....

Carolina F sa...

Jag hade också spelat staty om ett sådant gäng kom i min riktning... ;)

Charlie sa...

Jag skulle också vilja hävda att Kristin Kaspersen sjunger "annars är det förkylt". Gammal fin åttiotals-tuff-slang.

Chimaera sa...

Bäste Herr Dryck. Kristin sjunger inte "försynt" utan "förkylt" som är ett sånt där gammaldags "slangigt" uttryck för det är "helt fet-keff kört", typ. Notera att ordet det ska rimma på är "varnings-skylt".