2010-03-03

Kikka - Mä haluun viihdyttää

Detta är så fantastiskt smaklöst på så många plan. Dels hela konceptet; att fotografera en svettig jättefinsk tjej med Graaf-blick framför fotografens Fondtyg Nr 1 (den bakgrund som man annars ser på pinsamma familjefoton tagna hos en fotograf, samt på alla miljoner skolfotografier där barnen fotograferats enskilt). Dels alla de grymma detaljerna man ser när man väl smält helhetsintrycket.
Det går inte riktigt ihop. Kikka ska troligen se ut att ha kämpat sig igenom en tuff workout, för att sedan stå och visa upp sig så där jättesexig som man känner sig efter att ha idrottat till kräktröskeln. Men fastän svetten dryper på bröstet har hon inte en enda svettpärla i ansiktet och hennes decimetertjocka vitryska sminkning har inte rubbats det minsta. Inte heller armen är svettig, och ser vi sedan noga på tyget under armhålan finner vi att det är en skarp gräns mellan den torra ryggen och den våta framsidan!
Andra detaljer är ögonfransarna som är alldeles ihopklumpade av mascara, överläppens övre kant som har missats av läppstiftet och armhålan med härlig stubb (alla dessa är tydligare på skivomslaget än på bilden, jag fick inte till en tillräcklig upplösning så ni får helt enkelt lita på mig). En viktig detalj i hennes ansikte är förstås hennes kolsvarta, misstänkt maligna födelsemärke. Detta leder oss vidare till skivans baksida.
Här har kicka bytt om till lackkorsett och tre gånger så långt hår. Det är i stort sett bara en förlängning av framsidan, Kikka ska se så fuckable ut som möjligt och that's it. Men vad har hänt i ansiktet? Leverfläcken har plötsligt sladdat ut på vänsterkanten och landat ett par centimeter längre från munnen, ett tydligt tecken på att man bör låta en läkare ta sig en titt.
Och ja, musiken motsvarar omslagets kvalitet.
1989.

38 kommentarer:

Janne sa...

Jaaaaaaa! Äntligen ett livstecken! Tack för ännu en ljuvlig sågning av ett omslag som verkligen förtjänade det! Jättefinsk var ordet!

sandra sa...

jaaa, grymt bra.. älskar det :-)

Alice sa...

Jag tycker synd om Kikka. Vem vet hur länge hon stått och nypt sig i bröstvårtorna för att få dem så sjukt erigerade.

Mr P sa...

Och om man översätter titeln så får man "Jag vill underhålla". Smakfullt, verkligen...

Snowroller sa...

Hon ser ut som Samantha Fox rent ytligt men har absolut inte hennes blick eller nåt annat heller. Vet nån vad som hände med denna kopia?

Anonym sa...

Underbart. Hittade ett nytt klipp på Kikka - kolla in...

http://www.youtube.com/watch?v=FdgIpAJL8X8

LotusV8 sa...

Om man kollar på vänsterarmen polackbilden, så ser man ett såndärninga brejslet som di vinner på pokersajterna, i detta fallet e de glasklart att det rört sig om klädpoker och hon vann uppenbarligen därav brejslet, antagligen slapp hon å bli påsatt av fotografen, eftersom hon ser så gla ut, han hade ju förberett med vitt stänkskydd i soffan.

Johanna sa...

Hahaha, älskart!
Och jag gillar valet att skriva "jättefinsk", hahaha.

under cover sa...

Å du milde vad katastrofalt! Jag drömmer mardrömmar fast jag är vaken!

Eleonora sa...

blev lite besviken över att det inte skrevs något alls om bröstvårtornas utstickande roll i omslaget...!

Herr Dryck sa...

Eleonora: Det hade varit som att berätta att bakgrundsfärgen på denna blogg är rosa.

Joakim sa...

hon ser ut som en transvestit - väldigt maskulina anletsdrag.

Petter sa...

Ugh. Det här var jobbigt på riktigt. Man börjar bli lite resistent mot dansbandsfulheten vid det här laget, men det här har jag inga skyddsbarriärer emot.

Baksidan har dock en betryggande familjär detalj: Noll kontrast mellan titel och bakgrund.

Och visst skelar hon? Fast ändå lyckas hon etsa svarta hål i mitt lustcentra med båda ögonen..

Eleonora sa...

Does the space cold make your nipples go all pointy?
And do you use your pointy nipples as telescopic antennae
Transmitting data back to Earth?

det behöver inte vara rosa, utan cerise!

Anonym sa...

Aaaah, vilken pärla!! Man bara MÅSTE googla på "Kikka"!
Janne

Jacob sa...

Enligt mig var behållningen var den stora behållningen att de uppenbart löjliga bröstvårtorna lämnades utanför, och att de helt enkelt fick tala för sig själva. Att skriva om dem hade ju varit att sparka in en öppen dörr, och hur kul är det att läsa?

Rick sa...

Hahah, vilket retarded fejs! Äntligen ett katastrofalt omslag igen!

Varje riktig man med självaktning skulle slakna direkt vid åsynen av den där horsminkade hyndan.

Anonym sa...

Så har man då ägnat lite tid åt att se och lyssna på denna fantastiska artist, Kikka, och man kan väl sammanfatta det med följande: för att riktigt uppskatta denna finska variant av Samatha Fox, måste man nog vara uppfödd på Koskenkorva och finska pinnar. Förmodligen vid lyssnandet vara ordentligt påverkar av Koskenkorva. Det känns inte som hon var ett fulländat paket av talang, utstrålning och sångröst (verkligen inte sångröst!). Mer amatörtävling i Oulo eller Kokkola, där tjejen med de största brösten - men utan övrig talang - bestämmer sig för att satsa på så mycket naken hud som möjligt, för att i alla fall få några poäng från den gubbsjuka delen av juryn. Vi hade säkert gått på det!
Janne

Snowroller sa...

Av artikeln på Wikipedia att döma har Kikka gått till de sälla jaktmarkerna:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kikka_Sir%C3%A9n

Neurotica sa...

Jösses,vad f*n har de gjort med bröstvårtorna??De står ju ut som om de vore av plast.
Åttiotalssmaklöshet när den är som värst.

Anonym sa...

snowroller: Till de finska lappmarkerna, menar du?

Anonym sa...

Och jag känner hur stoltheten över mitt fosterland sakta sväller inom mig...

Anonym sa...

Till Anonym 16:23: ja, har man inget vettigt att komma med - eller någon hjärnkapacitet - kan man ju alltid komma med sådana där kommentarer. Hellre svammel än idiotier!

Anonym sa...

Haha, Janne blev ledsen.

Anonym sa...

Inte ledsen nej! Vad puckon som du skriver och vad katten skiter, lägger jag i samma låda. Däremot är det trist att man - bara för att det är internet och man kan vara helt anomym - slänger ur sig massa dumheter, och smutsar ned en sådan här fin hemsida. Eller så uppför du dig likadant även när du inte är anonym. Då är det bara att beklaga dina ev. vänner.

Anonym sa...

Seriöst, ditt svamlande tillför inget. Det är typiskt sådant där medelålders gubb-svamlande som enbart författaren anser vara underhållande eller intressant. Resten av oss tycker bara att det är skitnödigt, tråkigt och patetiskt och scrollar snabbt förbi det. Det är som luftföroreningar i skriven form.

Anonym sa...

Seriöst, vad tillför kommentarer som "Sug kuk Janne, ingen bryr sig om ditt svamlande"?? Snacka om luftföroreningar! Men det var väl fint att du gör dig till tolk ALLA andra besökare här. I så fall är det bara att beklaga. "Medelålders gubbsvamlande"!!?? Du har ingen aning om hur gammal jag är (och uppenbarligen har du inte helt förstått). Sök hjälp!

Neurotica sa...

Tja,inte vet jag hur AnonymJanneDissare tänkte när h*n gissade Jannes ålder,men nog är väl ändå Janne ett namn som är vanligast bland 40+:are,så det var väl ett antagande som lätt blev en förolämpning som så mycket annat på nätet.Varför ens bry sig?

Anonym sa...

Anonym 15:07-> Vem fan bryr sig om hur gammal du är? Herregud, släpp sargen och försvinn ur matchen. Och sök hjälp för ditt sjukliga behov att älta banaliteter.

Anonym sa...

Boom baby! Där dog tråden.

Roland sa...

Hon ser ut som urtypen av raska flickor som jag vill ska jobba med hushållsnära tjänster

Anonym sa...

janne snälla,
staden heter oulu, uleåborg på svenska. kokkola heter karleby och har en betydande svenskspråkig befolkning. kikka var från tammerfors och jag vill inte säga nånting om hennes talang för jag lärde mig precis att hon är död och det är ju bara väldigt tragiskt.

Anonym sa...

va inte så hårda mot kikka hon hade det väldigt tuff i slutet hon dog i hjärtattack 2005 bara 41 år gammal

Anonym sa...

Stackarn. De har väl dessutom slängt kallt vatten på henne för att få rätt stuk på bröstvårtorna.
Hoppas skivan sålde bra ;-)

Daniel sa...

Min granne i tammerfors. Hon söp i hjäl sej.

Anonym sa...

Tänka sig dessutom att skivan sålt över 70.000 ex i Finland, vilket berättigar till platina!

leffe sa...

man uppskatar inte en snygg brud förrän man knullat en ricktigt ful

Janne sa...

Missa inte den matchande videon:
http://www.youtube.com/watch?v=xt8m1za2Yys