2009-11-24

Sabrina - Like a yo-yo/Doctors order

Sabrina gjorde ett helt gäng skivor, alla med lika hemska lättklädda omslag som skulle förmå folk att köpa skivor med flöjtmusik och intala sig att det var ball. Att kombinera tvärflöjt, notställ, wetlook i håret, bodybuilderpose, tom dimmig blick och stora brön i baddräkt må vara unikt. Men varje gång någon tömmer sin tarm kommer det också ut någonting alldeles unikt, men det gör det inte mer spännande eller lockande till konsumtion.
1988.

37 kommentarer:

Alfahannen sa...

Förvisso gräsliga omslag, men inte tillnärmelsevis så katastrofala som hennes videos...hon gav nipslipen ett ansikte (öhh, det där lät skumt).

Apropå tömma tarmen förresten, hette inte hennes första hit "Bajs Bajs Bajs"?

Eleonora sa...

om det här var bästa bilden från fotosessionen så önskar jag se de dem valde bort..

De Dem Dom sa...

@ Eleonora

"se de dem" => "se dem de"

Sorry, kunde inte låta bli...

ctail sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ctail sa...

Flöjtmusik? Sabrina sjöng och dansade ju åttiotalstuggummipop med den allra mest rosa smak.

Buster sa...

Och kombinationen baddräkt, tvärflöjt och gegga i håret är ju så naturlig på nåt vis...

Neurotica sa...

Ska det vara (åttiotals-)sleazy så ska det ju.Det är ändå skillnad mellan Sabrinas omslag rätt ärligt sleazy omslag och X-ray vision långt tillbaka i bloggen(oförglömligt pajigt.Den som inte sett det än måste bara bläddra tillbaka och se det).
Gräsligt,Sabrina,men ändå är det på något sätt lite tongue-in-cheek...eller så är det som jag VILL tro att det är det:-p

Roland sa...

Hon ser ut som en som är duktig på att spela flöjt

Janne sa...

För att förtydliga lite... "spela flöjt" kan ju vara en omskrivning för en helt annan typ av aktivitet.

Jag röstar på "se de dom"

Jag äger för övrigt en alldeles fantastisk Sabrinaskiva: en bildLP med foldoutomslag och följande upplägg:
Framsidan: Bild på Sabrina, sittande i helfigur.
Baksidan: Ett stort hål där man ser hur själva skivan ser ut.
Insidan av omslaget, uppvikt: bild på Sabrina i helfigur.
Själva skivan, sid A: Bild på Sabrina, från höfterna och uppåt.
Skivan, sid B: Närbild på - ni kan aldrig gissa- Sabrina! Samma JÄTTEgula top som på framsidesbilden. Närbilden är dock inte så nära så man missar tuttarna, som -inom sedlighetens ramar -givetvis framställs som jättestora.
Nu kommer det bästa: om man mot förmodan ännu inte fått nog av denna fullständigt maniska exponering så medföljer dessutom EN POSTER!!! Helt otippat följer den det redan inslagna spåret och föreställer - trumvirvel - SABRINA!
Mega Records var verkligen fantastiska... Dom gav oss Sabrina, Mel&Kim, Modern Talking, CC Catch och kaninjävlarna med Jive Bunny. Tack Danmark för ert bidrag till världsfreden!

Dr. B sa...

Hon var min favoritbrud på 80talet, möjligen slagen av Samantha Fox, men det var helt baserat på hormoner och den effekt hon hade på dem. God smak, nope! Nästanporr för 14-åringar, jepp.

Snowroller sa...

Härligt omslag, havet, himlen, flicka i vit baddräkt med flöjt i nävarna och ett stativ. Allt man kan begära. Perfekt för utmärkelsen katastrofalt omslag.

Camilla Grepe sa...

Det bästa är väl ändå krucifixet som signalerar att det är ett kristeligt dygdemönster vi har att göra med?

Anonym sa...

Får obehagliga associationer av Sabrina, flöjten och avföring.

Ladspin sa...

"Blås i trollflöjten!"

goose sa...

Hon vill väl helt enkelt visa att hon har lungkapacitet nog för att hålla ut oerhört långa flöjtdrillar. Det är inte alla som har det...

Fat Bastard sa...

Jorå, jag är också stolt ägare till bidskivan som så poetiskt beskrevs av Janne lite tidigare i tråden.
Inköptes på min tjugoårsdag på samma stadsbesök där jag besökte systemet för första gången i mitt liv. Blev lite sur då jag inte fick visa legitimation.

Anonym sa...

Jag tycker att hon ser ganska manlig ut. Om man räknar bort kroppen vill säga. I ansiktet alltså... Så jag fick inte alls ihop det. :) /K

Anonym sa...

Apropå bajs finns det vissa ordbajsare som skulle må bättre av att hålla käften.

*hosthost*Janne*host*

...och idioter som Eleonora som inte kan skilja på DE/DEM skall också obönhörligen hålla käft.

Hata Ordpoliser! sa...

HÅLL KÄFTEN SJÄLV!

Anonym sa...

Jag skulle vilja se de bilderna de valde bort =) *host host'

Anonym sa...

Alltså, täck för pattarna med handen och fokusera endast på huvudet, så ser det ut som en manlig Mexikansk uteliggare som just svept en sjuttis. Jag menar, vad i helvete??

Anonym sa...

Måste bara tacka för en riktigt jävla rolig blogg! Sjukt hur vissa omslag sett ut genom åren... ;)
Kika gärna in på www.studentjavlar.se

Anonym sa...

Jag fullkommligt ÄLSKAR din blogg. Du prickar rätt på alla omslag!
Så djävulisiskt härligt att läsa!

Anonym sa...

Nja, nu skall du inte vara för elak mot stackars Sabrina. Jag var i tonåren när denna skicka kom hit, och av någon besynnerlig anledning så tilltalades jag av denna artist (inte så mycket av musiken kanske).

Anonym sa...

"Skiva" skall de naturligtvis vara, inte "skicka".

Forceist sa...

Sabrina, det är lustigt när man läser hennes personliga brev på en av skivorna. Det framgår rätt tydligt att det inte var hennes musikaliska "skills" som satte henne dit hon kom. Om man bortser från det downs syndrom- inspirerade ansiktet så förstår nog var och varannan varför.

Anonym sa...

Hon är visst en jäkel på skinnflöjt har jag hört

Anonym sa...

På den tiden, när det begav sig, ville en finnig och pubertal kompis köpa nämnda skiva - men han skämdes så mycket att han sände ned mig till skivaffären istället.

Som tack för denna inte helt obetydliga tjänst fick jag pengar till en Acceptplatta som jag suktat efter i veckor. Helt klart värt besväret, men det var fan i mig pinsamt att gå fram till kassan med Sabrina i handen. Musiken sög verkligen hund liksom Sabrina själv! För övrigt har jag fortfarande Acceptskivan kvar, som ett minne över hur lågt man kan sänka sig för att få det man verkligen vill ha.

Martin sa...

Kul sida :)

Radioapan sa...

Mitt ex idag bosatt i Norge lärde mig att hata sådana som Samantha Fox och Sabrina - och det som något högst kvinnoförnedrande. Det är bara pedofiler och snuskgubbar som köper såna skivor.

Anonym sa...

@ Radioapan:

"Det är bara pedofiler och snuskgubbar som köper såna skivor."

Så, Radioapan, du insinuerar alltså att Herr Dryck är en pedofil eller snuskgubbe?

Anonym sa...

1988 var Sabrina 20 år och - vilket också framgår av omslaget - en fullt utvecklad kvinna. Så det är knappast frågan om pedofila tendenser i alla fall!!!

Radioapan sa...

Jag råkar känna till mer än vissa andra. Där jag bodde fanns en äldre kostymklädd herre som maniskt samlade på plattor med tanter med stora pattar. Tyvärr nöjde han sig inte enligt ryktena med det. Min lillasyster berättade att han vid ett tillfälle brutit sig in i tjejernas omklädningsrum och snott alla trosorna. Endast gympafrökens exemplar var kvar. Se där har vi en riktigt pedofilsnuskgubbe.

FixarFarsan sa...

Nä man gick i mellanstadiet var det Sabrina eller Fox, lite som vilket lag man höll på.. Nostalgitripp! :)

Wolfmonkey Pancake sa...

Är det bara jag som tycker hon ser ut som Emilio Ingrosso med pattar??

Anonym sa...

äe det bara jag som tror att mestadelen av folket som kommenterar är killar med en homosexuell läggning, avundsjuka brudar, och finniga småpojkar.... och inte en käft som faktiskt lyssnade på italo disco .. bullshit alltihop killar var ärliga....tjejer var inte avundsjuka... problem solved.. sabrina var grym! killar älskar att se henne brudar är avundsjuka på att killar ser henne..fuckin deal with it in a hotelroom!

Anonym sa...

@wolfmonkey Pancake jaa.. det är bara du..snälla sprid inte din säd vidare, vi behöver inte fler manliga schlager-drottningar med tvivelaktig sexualitet.