2009-06-10

Blue Zoo - Loved one's an angel

Det handlar alltså om ett blått zoo. Mannen som presenterar detta blåa zoo är en lurvig typ med oklippta naglar och vigselringen på fel hand och fel finger, med tydliga paralleller till Den Harrow på Fånga Räven-plattan. Han håller full uppsikt framåt och missar fullständigt den lilla parad av gravt handikappade djur som passerar bakom honom. Vi däremot kan tydligt se en prickig elefant med väldigt kort snabel och luciatågshållning, en skär giraff utan näsborrar (här kan den skarpsynte avslöja bluffen, att det rör sig om masker och inte alls riktiga djur, eftersom den hopplösa bäraren av giraffmasken vridit sig allt för mycket mot kameran så att man faktiskt ser hans ansiktsprofil bredvid giraffens hals) och slutligen en fly förbannad goja som sitter på knä.
1983.

28 kommentarer:

Bilbo sa...

sedär, man blev först. alla andra får dock också vara med, med eller utan sugreflexen intakt.

Isidor sa...

Men... Varför fick vi inte läsa något vackert om hans tröja?

Den som läser de Isländska sagorna kan konstatera att en Vikingahustru hade rätt att lämna sin man, om han var så omanlig att han bar en tröja som var så urringad att bröstvårtorna syntes.

Jag antar att den här grabben sitter pyrt till, och att det kanske var därför han flyttade vigselringen.

Anonym sa...

Hehe. Jag har en singel med Blue Zoo (Cry Boy Cry). Det omslaget är fult, men långt ifrån katastrofalt. :)

Mikael sa...

Vilken konstig titel också. Jag antar att det ska uttydas "A loved one is an angel"?

Mib sa...

nej en gång älskade jag en ängel. Hon kan inte ha älskat tillbaka då eftersom hon stängde in honom innanför nån glasmonter så alla andra kunde beskåda vad ful han är...

Anonym sa...

Titeln är verkligen märklig. Kan det vara så att man menade "Loved once and angel"? Om det är italodisco det handlar om så är väl möjligt att det blev så förvirrat?

/ Bob Falfa

Anonym sa...

Tittar man närmare i förstoring, så ser man otroligt nog att giraffmannen står och urinerar bakom huvudet på sångaren. Kanske stänkte det lite på sångarens trasiga t-tröja?

/ Bob Falfa

Tashatule sa...

Mannen bakom elefanten ser ut att skämmas så mycket, att han har fört ihop händerna till en bön om att ingen någonsin ska få reda på hans riktiga identitet.....

Den tröjan får en att undra om man inte skulle börja knapra någrapiller iallafall.

Betong-Birger sa...

Man kan ju tycka att nu, när grabben ska vara med på skivomslag och allt, så kunde han ju tagit på sig den andre tröjan. Ser det förresten inte ut som om han har klint målarfärg i ansiktet? Som en tös! Jojo, men det är väl så´nt modärnt hop-hip, eller vad det heter...

Daniel sa...

Otroligt nog är detta band inte från Italien, utan från Storbritannien.

Hästhuvud sa...

Jag antar att han en gång i tiden älskade en ängel men att hans engelskakunskaper tragiskt nog inte var tillräckliga för att kunna uttrycka detta på ett vettigt och läsbart sätt.

Sir Elof sa...

Snel hest med venner

Det osar gay gay om denna...

Moje sa...

Helt plötsligt vill jag bara slå honom...

Kung Erik sa...

(Nykter.)
Förvisso har jag svurit att upphöra med mina infantila pinsamheter här, men nio av tio röster i mitt huvud kräver att jag kommenterar detta, den Blå Djurparkens omslag.
Hmmm... I kombination med Herr Drycks illa valda bakgrundsfärg ger mig omslaget såväl cellskräck som drunkningskänslor, men så kommer då min riddare; en underskön homosexuell Adonis, och tar mig i sina oljiga armar och för mig i sporrsträck över blommande ängar, hem till sitt lilla krypin där vi ska ha det kittlande mysigt i gränsöverskridande samförstånd för alltid, bara jag, de handikappade kreaturen, djurparksföreståndaren och bö... ?... !...
Jamen, va... Vad ÄR det egentligen för sorts omslag du publicerar, herr Dryck? Latenta perversioner rycks här upp till ytan. Din blogg är våldsamt demoraliserande!
Varför han har vigselringen på fel hand? Han har gift sig med en person av fel kön, skulle jag gissa...

Kung Erik sa...

Det kan mycket väl vara den indragna liveskivan från Joakim Thåströms Blond Ambition Tour 1981.

Janne sa...

Alla ovan utom Mikael = FAIL.

Det är inget konstigt med titeln, och den är fullt korrekt, förutom att den är ofullständig. Det står ju "[en/min/din etc.] älskad[e] är en ängel". Lyssnar man på låten får man veta vilket. Men det är inget jag kommer att göra, naturligtvis. Så. nu har ni fått dagens språklektion, era nötter.

Anonym sa...

Förhoppningsvis kan de två spam-inläggen ovan tas bort snarast?

Spammare är undermänniskor.

Betong-Birger sa...

Nä, nu jävlar!!!
Förhoppningsvis kan spammaren "Anonym" här ovan tas bort snarast möjligt. Anonyma löss är undermänniskor.
Du "Anonym", din lille flaxande skinnbit; jag levererade inte länken "kalle tar knark" för egen vinning (då jag inte har nå´t som helst med den sajten att sköta); jag släppte den här för att glädja allmogen.
Om herr Dryck vantrivs med tilltaget så är det han som avgör länkens öde; och om detta åsamkar dig problem så bör du söka hjälp på närmaste psykiatriska barnklinik.
Vem har för övrigt lovat dig att föra nazi-terminologi? Va? Håll flabben!

Herr Dryck sa...

Har semester. Återkommer med spamsanering och nya omslag snarast möjligt.

Kung Erik sa...

Aaaahhhhh!!! NU kom jag på det!!!
Jag har suttit varje vaken timme i en vecka och bara stirrat på denna fagra gosse för att komma på var fanken jag sett honom tidigare, och "tjosan" så kom jag på det...
Det är Paul Stanley från KISS som stilar upp sig här, utan smink. Jag testade att sminka honom i Photoshop och måla en stjärna över hans öga och... WOW! 100%!!!
Visst har jag rätt? SÅÅÅ in i helvete Paul Stanley!

Mikael sa...

Herr Dryck!?
Hallå!
Vi saknar dig!

Mib sa...

Men männskan måste väl få ha semester! Kanske sitter på en söderhavsö och fiskar eller nåt!

Keramikdåren sa...

Hela 80-talet var katastrof. Frisyrerna. Klädmodet. Musiken. Precis allt. Gjorde rätt när jag igår drämde alla mina åttitalsplattor i den där hårda skivan man använder sig av när man dunkar ut luft ur lera. Och denna var givetvis med. Så äckligt bögig han ser ut. Jag tror jag kräks på honom tillsammans med den stelbenta musik som både det här med fler band från decenniet representerar.

Emmi sa...

ÅH GUUD, JAG DÖÖÖR.

Neurotica sa...

Nu ser jag bara hans oklippta naglar*ryyys*,tydligen har han slagits med en tiger på Blåa zooet också,det syns ju på tröjan...;-D
Det är väl i min mening inte helt katastrofalt a´la röntgenglasögon och brutalaxelvaddar,men oerhört typiskt åttiotal för all del.Tänk om varje generation verkligen tänkte på hur hård eftervärldens dom kommer bli,vad mycket komik vi skulle gå miste om!

Heja Gnekuz! sa...

Killen på bilden ser ut och vilja ha en stor fet smäll.

Anonym sa...

I många länder har man vigselringen på höger hand. Däremot tror jag inte det är så vanligt att man sätter den på "f***o**-fingret", men sångaren i fråga kanske har minskar kraftigt i vikt så den blivit för stor? Eller så är det inte alls en vigselring utan bara ett piffigt smycke?

kenny_lex sa...

Jag får Zoolander vibbar av detta omslag.