2009-05-09

Bolero Mix 5

Köttet på högerkanten skall föreställa någon sorts cyborg-röv, därav det kusligt dåligt inklippta kretskortet på låret. Inser ni storheten i att de faktiskt valt att fylla halva bilden med bara häck? Läderstringen har hivats ända upp i svanken. Bakom henne står en orange bodybulder med ett litet kretskort skitfult inklippt i nypan, och bakom honom står en likadan smilfink till, med herrtrosorna ifyllda med svart färg. Bakgrunden avslöjar att detta är häftig elektronisk musik.
Jag har inte mycket mer att tillägga, bilden talar för sig själv i detta fall. En fullkomlig orgie i smaklöshet från 1989.

46 kommentarer:

Kung Erik sa...

Varför har farborn en täckjacka på sig?

Kung Erik sa...

Men, typ vaddå "röv över hela omslaget"? Engelbert Humperdinck hade ju en röv över HELA omslaget...

`Mib sa...

Måste bara säga detta:
FY FAN! Fult, äckligt, smaklöst...
allt.
Men vad menar du med täckjacka Kung Erik?

Kung Erik sa...

Mib!!! Täckjacka? Jo, kroppsbyggare med bar överkropp ser, vid en hastig blick, ut som om de hade täckjacka på sig.
För övrigt, Herr Dryck, så kan även seriösa och etablerade orkestrar tabba sig; kolla baksidan på Black Sabbaths "Sabotage" från 1975! Du kan nog googla upp eländet!
Ps: Fan vad du skriver bra; du är en riktig författare! Ds.

Henrik sa...

Men vilket rövslickande... Blogginlägget håller väl den standard man kan förvänta sig av någon som har sin skolgång bakom sig och kan hantera språket i skrift, men utöver det fattar jag bara inte vad i detta blogginlägg som kan rendera utropet "Fan vad du skriver bra". Det har verkligen gått inflation i den typen av kommentarer här, till synes utan egentlig anledning. Är det den allmäna språkliga förflackningen bland dagens ungdom som gör att helt vanlig jävla svenska numera utmärker sig bland all särskriven, felstavad och undermåligt uttryckt goja?

Kung Erik sa...

Henrik Språk-Hitler!!!
Läs och lär: Efter ordet "Men" skall vi naturligtvis ha ett komma. Henrik skriver..."fattar jag bara inte..." vad har ordet "bara" här att göra? Meningen "Fan vad du skriver bra" är i alla kriterier korrekt svenska.
Kolla här: ..."typen av kommentarer här, till synes utan egentlig..." Här ska vi inte ha kommatecknet; vi ska ha ett semikolon...
Gillar du killar, Henrik?

Kung Erik sa...

Henrik. Kan du ge ETT exempel på när Herr Dryck har skrivit felaktig svenska?

kung Erik sa...

Herr Dryck! Du är ju för fan en dissident aggressor!
Intimt och långvarigt; intoxikerad av hemodlad Neil Young-tobak, har jag så detta omslag intensivt insupit...Detta är nog fan det vidrigaste omslag jag någonsin har sett. Dock, att på det att jag har silat stjärnbrännvin och rökt skogstobak hela helgen, kan jag svårligen - just i detta nu - etablera en relevant motivation. Jag däckade när jag såg omslaget; måhända den tolkningen är upp till mig; arma skitgubbe, måleriskt och kan så stå som inspiration å kommande generationer.
Fan, herr Dryck, du skulle ha en flabbasmäll; ja, flera!

Kung Erik sa...

Sir Henrik!
Ehuru språkliberal tål heller inte jag det svenska språkets förflackning. Det är därför jag har så svårt för sådana som du, som inte kan formulera sig i samklang med svenska språkregler. Herr dyslektiker skall således hålla flabben! Är det uppfattat?

kung Erik sa...

Jag menar inte att vara oförskämd, men om det är någon som klagar på andra kommentatorers svenska, så skickar jag vederbörande en svensklektion rakt upp i flabben!! Alla kan väl för fan inte vara experter på svensk grammatik!? Får man inte ha en åsikt om man inte kan alla jävla grammatikregler i svenskan?
Sug hemoroid, ronka pong och knulla slemhinnan språkpoliser små!
Kung Erik har talat.

Anonym sa...

Kung Erik: Slappna av, skaffa en hobby.

Kung Erik sa...

Anonym. Vad menar du? Du är Pidde af den Swidde? Jag har hobbies: slå ihjäl flugor, dricka öl och lomme-ronka!

Kung Erik sa...

Jag kan ronka!

Kung Erik sa...

STJÄRT!!!
Nu utgår jag ifrån att alla jävlar håller flabben, för jag är något så in i helvete larmad. Jag kommer just från grannen (fAlko-Jarmo) och där fannnns dunka-bränne och deathmetal, och när det blev trist så drog Gump-Roine fram ett hekto indisk tempelolja som vi rökte undan nå´t så se satiken tommi, huddu! Vad som hände se´n, mer än att jag fick ont i röven, det vete fan.
Jaja, nåväl, vad har detta med skivomslag att göra, undrar kanske vän av ordning... Inte ett jävla dugg, svarar Kung Erik.
Jag har länge lurat på att starta en tocken däringa "blogg" di kallart, men mitt IQ (26) hindrar mig ifrån att etablera dylikt, varför jag helt enkelt övertar Herr Drycks mediokra pungförlängare (Königsägg) här och nu. Herr Dryck! Stick! Såsåsåså! Gör nytta! Arbeta!
Detta är hädanefter MIN blogg!
Om inte Herr Dryck accepterar detta så ska han jävlar i min utväxt få se på stalk!
Kung Erik har talat!
Ps: När Kung Erik gnuggar sitt svullna ollon så gnisslar det så att pojkar skiljes från män!
Frågor på det?

kung Erik sa...

Herr Dryck! Jag har en affärsidé!
Du skriver en bok och jag tar hand om ekonomin!

kung Erik sa...

Jag är inte bög, men om herr Dryck vore en sexig brud som såg ut som Sarah Brightman gjorde för 20 år sedan; och därtill hade förmågan att hålla käften och motjucka med emfas, så skulle jag kunna... Gör det mig till bög?

Sebastian sa...

Vilken otippat otrevlig utveckling det här omslaget fick på kommentarerna! Visa inga fler anbolastinna män i tangas, samt nakna rumpor Hr Dryck. Kungarna Erik verkar inte klara av det.

mib sa...

Är det flera kung Erik här alltså eller är det en och samma som skriver? Känner mig smått förvirrad.

Kung Erik sa...

Jag, Kung Erik, är bara en, men igår blev jag så vida pass jävla full så jag splittrades i flera personligheter och spammade loss på herr Drycks lilla blogg! Det varmt erotiska skivomslaget med vackra män i glansiga tangatrosor fick mig helt ur fattningen. Kvällen slutade med att jag föll ut genom dörren och lade mig i fosterställning i gödselstacken så jag vaknade med flabben full av grispiss. Jag ska förövrig hälla upp en återställare nu! Inga fler så´na omslag med raffiga köttdjur, go herr Dryck - mina hormoner pallar inte!

kung Erik sa...

Nu ser jag för första gången skivomslaget med nyktra (nåja) ögon, och jag tycker det är jättefint. Jag tycker om Belgian blue. Om jag tidigare har skrivit något som anfäktar och sårar någon så fegar jag - stolt och lite trind - ur samt backar baklänges och återgår till mina ordinarie sysslor; slå ihjäl flugor, dricka folköl och glo. Tack för ordet!

Tobias sa...

Åh, äntligen! Med jämna mellanrum dyker de upp, de riktigt, riktigt smaklösa omslagen! Vad är väl en lilablommig skjorta mot sådan här ... nej, jag vet inte vad jag ska kalla det. Jag saknar ord. Dock undrar jag vad skivan har med Bolero att göra, eller vice versa.

Kung Erik sa...

Nu är jag på lyset igen, och samma skit händer: skamliga kroppsdelar som i normala fall för en tynande tillvaro börjar utmärka sig genom pockande och kalsongiga svulster. Jävla herr Dryck; du ska inte visa oljiga köttberg för en smygbög i diasporan. Vad ska Mor säga?

Kung Erik sa...

Jag tror att skivan är jättebra. Jag gillar The Pinks, New Kids on the Block, Tomas Ledin, Trazan Apansson, Herreys, Forbes, Bruce Springsteen, Köppäbävisan, Bröderna Djup och Pernilla Wiberg.
Kung Erik har talat.

Brookmann sa...

Bolero mix var en serie "megamixar" med euro/italo-disco hits. Denna skiva kan inte mäta sig musikaliskt med de första två megamixarna vid namn (javisst) Bolero mix och Bolero mix 2. Detta försvarar dock inte det vidriga omslaget. Herr Dryck är kung i skivomslagens namn.

Brookmann sa...

Det ska naturligtvis vara land och inte namn.

Mikael sa...

Men visst är det väl Per Fritzell från Galenskaparna?

Kung Erik sa...

Vi har en sådan där muskelknutte i vår by. Vi kallar honom "Knudan". Barnen brukar håna honom.

silly sa...

hahahaha klockrent!

Marey sa...

har den skiva i min ägo och beundrar dagligen omslaget. aldrig musiken dock...

Raggoparden sa...

Kung Erik regerar!
(vilket torde vara helt i sin ordning, kungars gängse sysselsättning, ju). Verkar vara dynamit-hojt.

Kung Erik sa...

Raggoperden!
Du är uppmärksam!

Kung Erik sa...

Raggoparden med A!

Sir Elof sa...

Exakt vad var meningen med att klona biffen o lägga den andra bakom? Smart att måla svart så man inte ser att det är samma...

Kretskort är aldrig fel. Mer sånt önskas!!

73-åringen sa...

En sån ogudaktig skiva. Nej, tacka vet jag högmässa.

Jon-Terje sa...

Damen på bildet liker å la vær så bokstavelig stanken av råtne egg og svensker.

Anonym sa...

skinkor rätt upp i synen? ja tack om det sker i playgirl (jag har noll intresse för kvinnor) men helst inte på ett skivomslag.

Obeloeber sa...

Allt med rumpa är fult. Rumpor fiser så det luktar illa.

Queenbee sa...

Men herrejävlar så underbart! Om dålig smak vore lagförande skulle denna åka in på livstid!

Anonym sa...

alltid lika härligt att få någons arschle uppkört i synen!

Patric sa...

Sjuka kommentarer.. Skulle bara säga att bloggen är skitbra. Eller rättare sagt, idén är skitbra och du utför det mycket väl!

Är det inte samma kille som är med två gånger på omslaget dessutom?

Neurotica sa...

Den här typen av smaklöshet lever fint kvar i någon mån iallafall i omslagsestetiken hos samlingsskivorna för fitnessluder/steroidpumpade förkrympta-pungkulorkillar.Ni vet,inoljade kroppsdelar över hela inlagan.Lite midriff.Inte fullt så ohämmat som här kanske,men ändå.Smaklöshet passar bra på jewelcase eftersom hela CD:mediet är så fult.På LP-format var det däremot ännu mer stötande.

Kan ni som envisas med att tjafsa språkstilism och politik lägga ner en smula.Tack på förhand.

Hata Disco sa...

Musik för idioter!

Sanna sa...

hahhahahaha!!!! den här är så jävla bäst alltså- vilket jävla skivomslag :D

Heja Gnekuz! sa...

Jag vill repa skivor!!!!!!!!

Computress sa...

Mmmm... prosciutto!

Someone sa...

Vad härligt det är att få någons häck i synen!