2008-08-17

Traks - Long train runnin'

Enkelt uttryckt består bilden av fyra män som försöker putta ut en väldigt liten spraymålad planet i rymden. Kostymerna är hemska hela vägen runt himlakroppen, men jag vill göra er särskilt uppmärksamma på den mittersta mannens skrevlösa byxor. Vid första anblick ser han ut att vara välhängd som en Ken-docka, men om man tittar riktigt noga kan man ana någonting litet och smalt där inne i mörkret.
Mannen ute på högerkanten ser ut att vara minst sagt orolig att inte komma med på bilden, vilket han dessvärre gjorde.
1982.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hur man ens kan komma på idén att ha skrevslösa byxor är för mig fullständigt oförståeligt... Hur gick resonemanget liksom?

Claes-kenneth sa...

Skrevlösa byxor är både snygga och sköna, jag använder sådana varje dag i mitt jobb som nätverksbyggare...

Snowroller sa...

Få se nu, från vänster: en ung Jimmy Nail, en kåt & skruvad Kevin DuBrow, en kortklippt och något skruvad David Byron samt en räddhågsen blandning av Glen Matlock och Brian May. Kan detta bli bra?

Barbro Binda sa...

Ja gode tid! Den skrevlöse har iklätt sig s.k. chaps. Dessa använder cowboysarna för att skydda byxorna. Den skrevlöse borde tänkt på att dölja det obetydliga skrevet istället, och varför inte hela omslaget när han ändå är igång! Hahaha!!!

Joakim sa...

Den var ju fan bra, stick, ditt troll.

Anonym sa...

Det här är jävligt olugnt

Janne sa...

Herr Dryck!
Har dom dessutom skrivit en låt som heter "Long Train Runnin´", eller är det Doobie Brothers gamla 70-talshit som dom våldför sej på?

Herr Dryck sa...

Nej, det är slakt av Tom Johnston och Doobie Brothers gamla låt.

Goose sa...

Kanhända det är tänkt att upplevas som att de är fastlimmade vid en meteorit och utslungade i rymden som straff i någon luddigt författad MarvelComics-serie. Straffade för skivsläppet alltså.

Anonym sa...

Kanske den man med skrevlösa byxor har jäkligt mycket PTV och samtidigt erektion.

Anonym sa...

Menar förståss PTH !!

Mattias sa...

"Välhängd som en kendocka"... Du tar priset, Monsieur Potable. Ifråga om träffande beskrivningar. Om du la humorn åt sidan och ägnade dig åt vinrecensioner skulle du kunna tjäna feta pengar. Även tjurfäktningsrecensioner brukar den här sortens blommigheter, men för att skriva sådana måste man behärska spanska först. Håll dig skivomslag du, men se till att göra dig en hacka på kuppen, för bövelen!

Crazy Christer sa...

Ja j-r... Den där skivan köpte jag för en herrans masa pengar (på den tiden); betydligt dyrare än en vanlig LP.

Deras version av Long train running var het efter att ha spelats mycket på diskoteken i Sthlm, men var svår att få tag på - fanns bara tillgänglig via direktimport från Frankrike har jag för mig.

Anonym sa...

Han ser lika anatomiskt inkorrekt ut som en Kendocka.