2008-08-17

Curt Haagers - Tinge Linge Ling

 
Så var det äntligen dags för en ny snoppkavalkad! Denna gång är det Curt Haagers som klämt in skreven i alldeles för snäva byxor.

Om vi börjar i högerkanten finner vi en blond karl med riktigt obehagligt hånleende, en pincett i halsbandet, piratskjorta som uppges rymma sjuttio liter luft, tummen i bälteshällan och han försöker desperat pressa ner handens övriga fingrar i fickan som inte rymmer någonting alls. Följaktligen får knappt låren plats heller, och detsamma gäller herr penis som tydligt kröker sig ner längs benet.

Två steg bort finner vi en brunrandig typ med halsband utanpå tröjan. Han har förvisso valt ett par byxor med betydligt mer fladder än vacuum-mannen, men å andra sidan har han lyckats slita upp dem så till den milda grad att de formligen klyver grenen på honom och delar upp skrevköttet 50/50 i vardera byxben. Föga aptitretande.

Bredvid honom har vi ännu en läcker dräng i fluffskjorta, men han fegade lite och körde på femtiolitersmodellen. Även han försöker pressa ner händerna i fickorna utan större framgång. Tänk er vilken kamp det vore att försöka ge sig ut på stan i ett par sådana byxor med dagens livsavgörande accessoarer nedtryckta i byxfickorna! Efter att ha fått ner en plånbok, nyckelknippa, mobiltelefon, iPod, USB-minne och snusdosa i ett par sådana byxor hade blodet troligen inte kunnat cirkulera längre ner än midjan.

Slutligen finner vi, längst ut till vänster, en förfärlig kombination av de tidigare byxtyperna. Den lycklige herren har kört nävarna i fickorna som de tidigare, satt tummen i hällan som den vite, han har kopierat byxornas tighthet hos den förstnämnda mannen och rivit upp dem i grenen som den mittersta. Kombinationen bjuder på en uppvisning av knackwurst värre än en titt i charkdisken, och det hela ser ut att vara förfärligt obekvämt för att inte säga smärtfullt.

Det hela inramas med en orkarp dimma som man annars ser när någon drömmer sig bort i program som Sunset Beach, den muntra titeln och slutligen bandnamnet i ett He-Man-liknande typsnitt. En fantastiskt gripande bild.

1978.

19 kommentarer:

Sars sa...

"Skrevkött" var årets ord, mr Drink! ha ha ha ha ha

Snowroller sa...

De har Star Wars-stuk på sitt namn också. Detta är förstås från en annan galax, antar jag.

Pseudonaja sa...

Ja, och därav kommer också att Chewbacka finns med längst bak till höger!
Man ska inte ha fördomar men det skiter jag i: Han spelar antagligen bas.
Han har också en sån där vääääldigt snygg identitetsbricka i guld runt halsen. Varför ser man inga såna längre? Kanske för att dom var så fula?

Ulrika Good sa...

Ja, man förstår ju vad titeln "Tinge linge ling" syftar på. Dom valde mellan det och "Dinge linge dong".

Jan Jävulbock sa...

Fan va äckligt trånga byxor - säkerligen fruktansvärt obekväma, vilket i sin tur gör dem elaka, så att de skapar ännu elakare musik. Tror att plattan är från 1978. Det ser ungefär ut så.

Barbro Binda sa...

Jag dööööööööör av skratt! VARFÖR är det så roligt med ihopklämda manliga könsorgan? Hahahahaha!!!

LuleN sa...

Varför, varför, varför insåg inte männen att det såg helt sjukt ut? Var det för fjolligt att på den tiden kolla ner mot en annan mans skrev för att snällt påtala dess förskräckliga utförande?

rewdboy sa...

amenvadfan? varför vill de flexa dolmen sådär? hur fan får man på sig brallorna på morgonen? måste man pudra benen med potatismjöl först får att ens kunna dra byxbenen över låren???

rewdboy sa...

inte för att vara taskig..
meeeen har nån påtalat för dig att den blå färgen på länkarna på din blogg skär sig nåt enormt mot den röda bakgrunden. det brinner i mina ögon när jag tittar på det. med tanke på bloggens inrikting (dissa fula saker) så vore det kanske på sin plats att ändra färgen litegrann..

i övrigt så är bloggen grym!

Herr Dryck sa...

Säg att du skojar, det finns inget annat du tycker är det minsta fult i layouten...? Alla dessa bruna nyanser jag har använt tillsammans med skärt, alla mintgröna färger ihop med beige? Jag misstänker att jag har någon tanke bakom det.

rewdboy sa...

hm..när du säger det så..
men jag har faktiskt inte reagerat på det.
:-)

det jag reagerade på var att det faktiskt gjorde fysiskt ont i mina ögon med det blåa på det röda! det fick fan inte läsa. det är som att de blåa länkarna flyter litegrann ovanför den röda bakgrunden.

Mikael sa...

Tidigare har du lanserat Ludgo-hållningen och nu har vi alltså Curt Haagers-greppet: Tummen genom byxhällan och övriga fingrar nedpressade i en alltför trång ficka. Mycket snyggt!

Per-Olof Fahlborg sa...

Mannen femma från vänster ser ut som en långhårig Özz Nujen.

oophi.blogg.se sa...

Måste bara säga att jag älskar din blogg! Kommer inte ihåg hur jag ramlade in på den men följer den numera slaviskt....

När jag känner mig uttråkad brukar jag klicka in mig och skratta tills jag gråter. Tack

Dr. Wolfram Bakfram sa...

Dansbandsmusikerns sexliv är inte tillräckligt dokumenterat för att vi ska kunna dra slutsatser kring huruvida de är kapabla till att producera avkomma. Vad vi vet att de har lekvatten året om då de spelar för honor (men även hanar!) på olika ställen och det intressanta är att Honor i medelåldern tycks dras sexuellt till yngre dansbandsmedlemmar. Vi behöver givetvis utföra fler fältstudier för att kunna se om det är de yngre hanarna som är de potenta i flocken. Men jag tror att sanningen ligger där. Nu ska jag ta mig en äggamacka.

Jones sa...

Jag var helt säker på att drängen i femtiolitersskjortan var en utklädd Per Fritzell från After Shave...

Anonym sa...

Självklart är det väl så att för att slippa sprida sin avkomma över hela landet (vi vet ju hur populära dessa stiliga drängar är bland damerna) så uppfanns dessa spermiedödarbrallor.

Anonym sa...

Du skriver otroligt bra! Jag garvade högt flera ggr när jag läste texten :D

Neurotica sa...

Det är något seriöst fel när en karl måste knäppa upp hela skjortan för att få fram lite hår på bröstet.V-ringat är också ofta helt fel på karlar.Och så vaselinet på linsen,det andas porrfilm eller Days of our lives lång väg.Huvvaligen.