2008-07-09

Winder - Run for love

 
Detta är alldeles underbart. Ross Geller i mustasch duschar med boxhandskar, shorts, boxardojjor och hörselskydd som han dessutom har satt på sig helt fel. Han håller om en glad kvinna med simglasögon och röv.

Hela omslaget är så fullt av missar. Till att börja med har de använt sig av ett duschrum i en träningslokal eller liknande, och försökt göra fotostudio av den. Problemet där, förutom det uppenbara att det är så galet smörigt att ha ett skivomslag där någon står i duschen, var att det svarta tyg som de skulle omsluta duschen med inte räckte till. Följaktligen ser vi kakelvägg, smutsig list och en trasig fransig tygkant ute till vänster där tyget kom till korta.
 

Vidare har vi en viss oklarhet gällande de duschande tu. Skall hon föreställa en simmare? De lär duscha av sig klorvattnet nakna, men det kan de ju inte ha på bild. Däremot lär de ta av sig simglasögonen, och det har inte flickan gjort. Skall hennes omfamnare vara hennes käresta? Isåfall får jag inte ihop deras ansiktsuttryck i kombination med varandra. Om han antastar henne borde hon inte se så glad ut, om han också är glad borde han visa det och om hon också är full av kättja så är det ju dumt att skratta bort det.

Vidare till hans utstyrsel. Rätt enhetligt "boxare", men varför då hörselkåporna? Och varför han har satt på sig dem som ett pannband?
 

Vidare till titeln. "Run for love" illustreras via två idrottare som inte springer någon av dem, en som simmar och en som skuttar runt på stället.

Slutligen kan jag avslöja att de varit så utan inspiration att de gjort baksidan exakt likadan! Det är bara en kopia av framsidan, utan information om årtal, musiker eller produktion.
 

Jag undrar om den där Bagiro fick många fler jobb efter detta.

1984.

16 kommentarer:

Dudikowski sa...

Det hela är väldigt enkelt...

Rövdamen vill Run for Love så Ross Geller måste därför hålla i henne för han vill tvärtemot att hon ska Give me your Love... men hon bara skrattar åt tanken att bli intim med en man som duschar med hörselskydd och boxarhandskar...

mjau sa...

Men hur står hon egentligen? Hon står på tå och han får hålla henne så att hon inte faller.

Anonym sa...

Tænk - jeg troede det stavedes "Winner" og ikke "Winder"...?

John Bomb sa...

Snygg design i högerkanten, ser ut som något som formgivits av KF:s reklamavdelning för någon kampanj på OK-stationerna under 80-talet.

Förmodligen såldes denna LP till "Hot Price" i skivbackarna på Domus, reamärkt med ett litet utstansat jack i ena kanten av konvolutet så som det var på den tiden.

Anonym sa...

Det är inte hörselskydd. Detdär är nog ett par hörlurar! LPn från 70-talet hade ju ofta bild på någon med ett par hörlurar plus texten "IN STEREO" för att förtydliga att man alltså får en tvåkanalersproduktion...

Anonym sa...

Winder=spolmaskin (för att sätta tråd på spole), en person eller maskin som spolar upp eller tvinnar något, en växt som slingrar sig upp.

Snowroller sa...

http://www.youtube.com/watch?v=Cvs-7tfLFBE

Yuck!

Gräddost sa...

OMG!
Värsta omslaget hittils. Hade Photoshop funnits på den tiden kunde de lätt lappat ihop den svarta bakgrunden. Även klonat bort det där korset högst upp till höger ovanför W:et. Var kommer det ifrån? Är det någon fotoassistent som hänger över dem i en trappstege i hopp om att få en glimt av hennes behag?
Många frågetecken är det på detta konvolut.

Anonym sa...

kan du inte lägga upp några skiomslag som du designat och fått utgivna?

Anonym sa...

Håller med Gräddost: detta är nog det fulaste omslaget du visat hittills. Fruktansvärt osmakligt och dumt. Och kunde de inte bara ställt något annat i vägen för hålet el letat upp en bit svart tyg till?

Fredrik sa...

Hur i helvete kan detta klassas som ett katastrofalt omslag? Ingenting är katastrofalt med den rumpan!

Tobias sa...

Musikvideon är ju tillräckligt kul i sig! TACK Snowroller för idén att lägga upp en länk till den! Sådär såg ju saker och ting ut, och lät, på 80-talet, så inget konstigt i det, men vad är det med det djävla handklappandet raktigenom hela låten!? Dessutom är det otroligt ur takt under hela introt! *suck*

Sars sa...

Fan vilken snygg stjärt hon har den där damen!

Lovi K.A. Vante sa...

Ja tänk att få...njae...det kan vi ju tänka tyst om.

vad menar egentligen anonym här ovan? kan du utveckla dina tankar lite?

Jan Jävulbock sa...

Bruden släpper sig en ljudlig än, så att kläderna exploderar. BOOOANG!!!!!

Anonym sa...

SUPER SANG!!!!