2008-04-22

Wodka-Time

 
Detta är en typisk sådan man som man inte skall följa med hem! Hans släde må se inbjudande ut men låt dig inte luras i fördärvet. Se honom djupt i ögonen så ska du se att du kan ana hans onda själ. Håret dryper av svett i luggen, tänderna sitter på sniskan och mustaschen har den klassiska kala fläcken i mitten som man annars ser hos artonåriga semi-bönder med epatraktorer. "Du glömmer ju att han kör onykter" tänker ni, men så är inte fallet. Han sitter mycket riktigt och avnjuter den mumsiga smaken av en flaska ren vodka, men det är inte han som kör. Kusken anar vi bakom honom, det är den förskräcklige snömannen.

Vidare ser vi troligen det sämsta försöket till artificiell snö som någonsin har gjorts. Det ser så lite ut som snö att det inte ens hade kunnat lura någon som inte vet vad snö är. De har sprutat raklödder i korvar på hörnet av släden, och då särskilt på en yta som lutar utåt, bort från eventuellt snöfall. Några få klumpar kladdade de på lirarens armbåge också. Sen tog sprayflaskan slut eller så var de verkligen skitdumma, för de sprutade ingen snö på hans mössa, resten av hans jacka eller på resten av släden. Omslaget får en verkligen att längta till vintern, eller hur?

Årtal saknas.

17 kommentarer:

Kai sa...

Haha! Ja, fejksnön är verkligen fantastiskt naturtrogen. Ett av de jävligaste omslagen du presenterat hittills. Tack!

Siquidem sa...

Man undrar ju vad är det är för fyllevisor skivan inbegriper, och om det är den tvivelaktige figuren på omslaget som bräker fram dem.

buster sa...

Vad innehåller skivan för musik egentligen? Är det någon m.e.m. rysk folkmusik (med tanke på vodkan)?

isabelle sa...

omslagen skulle inte vara något utan de mästerligt välfunna bildtexterna. den här fick mig att skratta så mycket att det kunde misstas för något slags anfall.

Jan Jävulbock sa...

Tycker att mannen på bilden liknar en av Jesus lärjungar. Lika skäggig och full i Fan.

d.y. sa...

Mycket bra analys! Jag gillar speciellt delen med snön som fastnar på ett sätt som i princip är teoretiskt omöjligt. Underbart!

Barbro Binda sa...

Om karln inte sett så lömsk och farlig ut hade man kunnat tro att det var kristyr och pepparkakeland.

Lappmögel sa...

Det ser ut som en vuxenversion av den där sibirske tomten i "Trolltyg i tomteskogen". Så kanske den tomten ser ut efter några vodka för många.

Jazzie sa...

Mustigt omslag. Lite ful gubbe krockar med taskig budbet. Men bra blev det! inte.

daniel sa...

vad är det för artist? för musik?

Anonym sa...

Utanför mitt kontorsfönster på 11:e våningen i ett stort hus är den normala snöriktningen uppåt, och ute på tomten finns fläckar som är snöfria oavsett hur mycket det snöar så länge det blåser

Anonym sa...

Det är ingen snö, han har spytt helt enkelt!

Anonym sa...

Det där ser ju ut som om snömannen fått utlösning över ekipaget!

Anonym sa...

Åh herregud!

Anonym sa...

Om man någonsin åkt släde så inser man att det ska föreställa yrsnö, dvs snö som yrt upp från marken under färden.

Computress sa...

WODKATAAJJJMM!!
Ingen plats för finlir! Bara full å go WODKAMJUUUSZSZIICK!
*bläurgghh*

Elin sa...

"Snön" liknar sprutgrädde...