2008-04-23

Sailor

 
Idag bjuder jag på några av de värsta manliga cameltoes jag skådat hittills! De utgörs av skreven hos fyra käcka sjömanspojkar i ett stort mörker under en ostig logga.

Som ni ser är skivan signerad. Signaturens placering antyder att en av bandmedlemmarna satt sin autograf på alstret, men så är det inte. Ingen i bandet heter Pay, Paj, Dag eller Pan Andersson, karln med signaturen heter Henry Marsh.

1974.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Aj, mina ögon!!

Och, aj, min pung - när jag tänker på att utsätta den för samma behandling!

Den stora frågan här är VARFÖR?

urban daughter sa...

Nej, den stora frågan är Vad i hela gör kjell bergqvist där?

Kajsa sa...

Aj aj

Bea sa...

Henry Marsch måste ju vara min gamla dagisfröken Magnus, och bredvid honom står Johnny Marr från The Smiths!

Comvidare sa...

Hoppas loggan ramlar ner och knockar dem medvetslösa.

Mazarinen sa...

Jag undrar vilken kvinna som skulle vilja vara svärmor till nån av dessa "gossar".

Barbro Binda sa...

Men AJ! Ballhojta!

Spidde sa...

Goodness! Jag undrar hur man får till en sån där cameltoe alltså. Jag har då aldrig lyckats *snyft*.

Förklaringen till namnet på skivan kan ju vara att den forne ägaren skrev ditt sitt namn på omslaget. Han var väl rädd att någon skulle stjäla klenoden, kan man tänka sig.

Anonym sa...

Vad alla kanske inte känner till är att Henry Marsh är det namn Dan Andersson tog efter att ha fejkad sin egen död den 16 september 1920.

Herr Dryck sa...

Spidde: ja, alldeles säkert är det så. Det är bara mycket vanligare att folk skriver sitt namn på baksidan, i ett hörn eller liknande, medan en signerande artist oftast skriver på bilden av sig själv.

Petra sa...

Hej!
Jag har haft en tävling på min blogg där läsarna får tipsa om månadens bästa blogg. Det extravaganta priset är äran samt att du kan känna dig grym. :) Grattis du kom på 1:a plats!
//Petra

Tobi sa...

Ojdå! Expressenfotografen Robert Andersson, Simon LeBon/Lasse Hallström, Noel Gallagher, Skipper från Sex and the city.

Anonym sa...

April kan mycket väl vara den bästa, eller skall man säga värsta, månaden som någonsin producerats i denna eminenta blogg. Betraktar publikationerna med ett stort, nästan smärtsamt, leende och ett vag känsla av illamående...

RonnyBGoode sa...

Ack ja, vilka guldkorn till omslag du bjuder på. Törs jag förresten tipsa om en liten tävling där ni kan vinna vinylskivor för 500, 300 resp. 200 kr? Jodå, det finns många hårresande omslag/skivor att hämta här. Mera info på http://ronnybgoode.blogspot.com/2008/04/dags-igen-fr-en-vinyltvling.html och stoppdatum är Valborgsmässoafton 30 april.

Christian sa...

George Kajanus (tvåa från vänster) bildade sedemera bandet "data".

mikaelsjodin sa...

Det är väl inget konstigt eller upprörande med deras byxor eller att man ser att de inte är eunucker? På 70-talet gick vi alla i tajta jeans och det var inget konstigt med det. Hoppas det modet kommer tillbaka, det är verkligen på tiden. Varför är det mer upprörande att se en utbuktning hos en man, än att se dessa kvinnobröst som väller fram överallt?

Kai sa...

mikaelsjodin: Klart alla vill kastrera sig medelst vita jeans uppdragna i ändtarmen. Hoppas din ungdoms granna mode snart återvänder så vi får slut på baby-bommen

Buster sa...

Det är tveksamt, mycket tveksamt om gos(s)arna på bilden riktar sig till kvinnor i första hand, hela framtoningen är rätt fikusal...

jesper sa...

Georg Kajanus (av norskt ursprung) som nå'n påpekade sedan gjorde kanonsyntpop under namnet Data klämde ur sig ett extremt märkligt omslag på deras debut "Opera Electronica"
http://www.discogs.com/image/R-98861-001.jpg

Kanske mer konstigt än katastrofalt och en kanonplatta. :D

Tack för en skön sajt...

electronically yours, jesper

Micha sa...

Det där är INTE okej.