2007-06-10

Eldebros - Jag kan inte sova...och efter att ha sett det här känslomässigt nedbrytande omslaget lär inte ni heller kunna det. Högst upp står den skojfriske farbror Joey ur tv-serien "Huset fullt" och längst ner kurar ett vilddjur av något slag.

1979.

17 kommentarer:

mange sa...

Haha, fantastiskt. Djurmannen är inte helt olik en viss Tommy Seebach.

Petter sa...

...eller en James Hetfield.

rune möran sa...

Kul att se James Hetfield så glad som omväxling!

Anonym sa...

Meh, visst är det Rudi Völler till vänster!?

Anonym sa...

Grabben längst till vänster heter Göran Eldebro, jobbar på jämt-tv eller vad det heter. He He dom e rätt så tokig.

Magnus sa...

Tro det eller ej, men jag känner killen upp till höger. Dock var jag inte beredd på det, så jag håller fortfarande på att hämta mig.. :-)

Anonym sa...

Men ser ni inte att snubben längst ner ser ut som Filip Hammar i en rent helvetisk pudelfrilla!

bouda sa...

clownen till vänster - har han blonderat permanenten eller färgat ögonbryn och mustasch...? härligt metrosexuell framtoning i alla fall.

lir sa...

Har aldrig förr sett bröderna Dalton i rödrandigt. Var är Ratata?

Lisa Rasmussen sa...

men de har alla rugby-tröjor på sig... sen när har dansbandsmusiker rugby-tröjor?

Soulforge sa...

Så fantastiskt så jag kan inte låta bli att kommentera. Djuret längst ner på bilden är en bagare från ett litet skitsammhälle några mil söder om östersund och på andra sidan av storsjön. Tror han heter Rickard Eldebro. Han kan dessutom vara en av tidernas sämsta bagare. Anledningen till att jag vet detta är att jag kommer själv från ett ställe inte långt därifrån och min far ägde ett ex. av denna fantastiska skiva.
Fanns visst nåt humorbetonat spår på B-sidan om jag inte minns fel. DEssutom var baksidan av skivomslaget om möjligt ännu fulare. Publicera gärna det! Äkta norrländsk mjuk-homo!

LindaLu sa...

Jag tycker omslaget ser ut som påse polkagrisar från Eldorado!!!!
Hahaha!

Anonym sa...

jag kan inte heller sova, nu...längre

Anonym sa...

Göran Eldebro är min pappa:)

Anonym sa...

Jag kommer ihåg i min ungdom när Eldebros spela på Helmerts i Björnänge...det var tider det!!!! Stig hette visst trummisen, han den längsta.!

Monica sa...

Jag kan berätta allt om Eldebros, om du vill... trummisen heter Göran Eldebro och jobbar på radion och Staffan Olofsson är mannen med pudelfrilla han e en skojfrist typ från Oviken och han åker runt med sin karaokemaskin=))) // Monica
ps skivan finns i min LPsamling=)

Anonym sa...

Tystnaden som uppstår när man inser att man KÄNNER en av stackarna som finns på de här omslagen. HOLY SHIT!!! Det här kommer jag ALDRIG att återhämta mig från!